Την δική του προσωπική ιστορία μέσα από το νοσοκομείο διηγείται ένας πατέρας πολύτεκνης οικογένειας, με επτά παιδιά, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη απέναντι στον κορονοϊό, στη κλινική COVID του νοσοκομείου Γεννηματάς.

Ο ίδιος φαίνεται φανερά κουρασμένος και καταπονημένος μιλώντας στην κάμερα του MEGA. Όπως εξηγεί η ζωή του έγινε ακόμα πιο δύσκολη τόσο για τον ίδιο όσο και για τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ο ίδιος αναφέρει ότι βρίσκεται τις περισσότερες ώρες στο κρεββάτι μπρούμυτα προκειμένου να ανακουφίζεται στην αναπνοή η οποία τον δυσκολεύει, ενώ ελπίζει να μην διασωληνωθεί το επόμενο διάστημα.

Ο πολύτεκνος πατέρας αναφέρει ότι πρώτα κόλλησε ο ίδιος και στη συνέχεια όλη του την οικογένεια που βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι τους. Μάλιστα όλοι φοβήθηκαν όταν το μικρότερο μέλος της οικογένειας ανέβασε πυρετό. «Δεν θα το αποφεύγαμε γιατί είμαστε μεγάλη οικογένεια αλλά το θαυμαστό είναι ότι όλοι είναι ασυμπτωματικοί και έτσι η γυναίκα μου φροντίζει όλα τα παιδιά» λέει χαρακτηριστικά.

Στόχος του όπως λέει να δώσει δύναμη και κουράγιο, σε όλους εκείνους που αγωνίζονται για να νικήσουν τον κορονοϊό.