Σκηνικό βγαλμένο από ταινία στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»!

Εννέα Σύροι προσπάθησαν να ταξιδέψουν στη Βιέννη, προσποιούμενοι τους αθλητές ομάδας βόλεϊ, η αστυνομία, ωστόσο, τους κατάλαβε και τους συνέλαβε!

Οι Σύροι προσπάθησαν να αναχωρήσουν χθες το βράδυ (28/03) από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αλλά έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για παραβάσεις του κώδικα μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι εννέα αλλοδαποί κατείχαν πλαστά δελτία ταυτότητας, ενώ, προκειμένου να εξαπατήσουν τους αστυνομικούς, προσήλθαν όλοι μαζί στο «Ελ. Βενιζέλος» φορώντας ομοιόμορφες αθλητικές εμφανίσεις και σακίδια, ώστε να προσομοιάζουν σε ομάδα βόλεϊ.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο και σκοπός τους ήταν να φύγουν παράνομα από την Ελλάδα, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι εννέα κατηγορούμενοι, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.