Θεσσαλονίκη: Εκτός ελέγχου η κατάσταση με συμπλοκές ανηλίκων στον Εύοσμο-Απούσα η αστυνομία! (Video)


Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνουν συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων στον Εύοσμο. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρεις 17χρονοι από τρία διαδοχικά επεισόδια τις ημέρες του Πάσχα. Ένας οδηγήθηκε την Τρίτη (26/4) στον εισαγγελέα. Η «βεντέτα» φαίνεται να ξεκίνησε από συμπλοκή στην πλατεία της περιοχής τη Μεγάλη Παρασκευή από την οποία εξασφάλισε βίντεο η ΕΡΤ 3.

Ανήλικοι μαθητές παίζουν ξύλο στην πλατεία του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται στο βίντεο δύο άτομα έχουν πέσει στο έδαφος και κάποιοι τους χτυπούν με κλωτσιές. Είναι Μεγάλη Παρασκευή. Δύο άτομα συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθερα. Τρεις μέρες μετά ακολουθεί νέα συμπλοκή με ξύλο έξω από σχολείο της περιοχής.

Είναι δεύτερη μέρα του Πάσχα και από τη συμπλοκή δύο 17χρονοι διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Ένας 17χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης. Μετά την προσαγωγή του στην εισαγγελέα ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο φόβος για νέο κύκλο συμπλοκών ανησυχεί τους κατοίκους. Η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης- από την οποία οι κάτοικοι έχουν τρομερά παράπονα για την απουσία της, παρά τα συνεχιζόμενα επεισόδια…- αποφασίστηκε να ληφθούν ειδικά μέτρα στην περιοχή.