Ένα βίντεο του 28χρονου «γύπα της Θεσσαλονίκης» να ανεμίζει 50.000 ευρώ μέσα σε Porsche Cayenne ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο Αναστάσιος Γκίμπης κατηγορείται πως εξαπάτησε τουλάχιστον δύο γυναίκες αποσπώντας τους συνολικά περίπου 150.000 ευρώ.

Στο σχετικό βίντεο ο 28χρονος «Γύπας της Θεσσαλονίκης» ανεμίζει 50.000 ευρώ μέσα σε πολυτελές τζιπ.

Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος συνελήφθη στις 4 Μαΐου και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, υπερβαίνουσα τις εκατόν είκοσι χιλιάδες (120.000) ευρώ.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του καθώς εκτιμά ότι η λίστα των εξαπατημένων γυναικών ενδέχεται να μεγαλώσει τις προσεχείς ημέρες.

«Του τα έδωσε με τη θέλησή της»

Το περιβάλλον του κατηγορούμενου, Αναστάσιου Γκίμπη, υποστηρίζει ότι το βίντεο έχει μαγνητοσκοπηθεί από το κινητό τηλέφωνο της δεύτερης παθούσας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία, της απέσπασε συνολικά 70.000 ευρώ.

Όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του 28χρονου, η καταγγέλλουσα ασχολείται με το μόντελινγκ και του έδωσε τα χρήματα με τη θέληση της, ενώ εκείνη μίσθωσε το πολυτελές τζιπ «για τις βόλτες τους» για επτά ημέρες έναντι 440 ευρώ την ημέρα και «τον ζήλευε παθολογικά, τον παρακολουθούσε όπου κι αν πήγαινε».

Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο κατάλογος των θυμάτων του 28χρονου είναι μακρύς.

Το δεύτερο θύμα του «Γύπα της Θεσσαλονίκης» μετέφερε στο Protothema πως ο 28χρονος προσπαθούσε να περάσει ένα προφίλ του άνδρα που απεχθάνεται την έκθεση στα social media.

Ισχυρίζεται πως ήθελε να περάσει πως δεν ανεβάζει φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή, δεν έχει σελίδα σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και τα απεχθάνεται.