Οι Θεσσαλονικείς δεν αφήνουν τη γραμμή του «να δικαστεί η υπόθεση σε κανονικό δικαστήριο» και προχωρά στον επόμενο βαθμό, όντας έτοιμος να φτάσει την υπόθεση μέχρι το CAS.

Εκείνο που ενόχλησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στην ουσία της υπόθεσης και ουσιαστικά η ομάδα καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό, χωρίς καν να δικαστεί, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, o ΠΑΟΚ κινείται πλέον σε δύο άξονες. Ο πρώτος έχει να κάνει με τις νομικές κινήσεις που έχουν γίνει εναντίον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς βάσει της γνωμοδότησης αυτής ήρθε η πρωτόδικη ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών που επιβλήθηκε από τον κ. Τσαγκιά.

Το ΣτΕ θα εκδικάσει την καταγγελία του ΠΑΟΚ, η οποία αφορά τον ορισμό ενός μέλους στην ΕΕΑ στις 2 Απριλίου. Ο δεύτερος δρόμος έχει να κάνει με την έφεση που θα καταθέσει ο «Δικέφαλος του Βορρά», προκειμένου η υπόθεση να πάει στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, εκεί όπου η πλευρά της ΠΑΕ θέλει να παραθέσει εκ νέου όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, ώστε να γίνει εκδίκαση της υπόθεσης με βάσει τα στοιχεία και όχι τη γνωμοδότηση της ΕΕΑ.

Οι «ασπρόμαυροι» από την πρώτη στιγμή έχουν γνωστοποιήσει την πρόθεσή τους να φτάσουν μέχρι και το CAS.