Το μεγάλο μας τσίρκο στο Βασιλικό Θέατρο

Tα έσοδα θα παραχωρηθούν στον Ξενώνα φιλοξενίας Καρκινοπαθών

 

Η θεατρική ομάδα re-act του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων για την νέα θεατρική περίοδο ετοίμασε το «Μεγάλο μας Τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε συνεργασία με το Νέο Ωδείο Έδεσσας με μια σαφή στόχευση.

Όλα τα έσοδα της παράστασης θα παραχωρηθούν στον Ξενώνα φιλοξενίας Καρκινοπαθών που σχεδιάζεται να δημιουργηθεί στην Θεσσαλονίκη.

Με στόχο τη δημιουργία Στέγης Φιλοξενίας Καρκινοπαθών και των συνοδών τους στη Θεσσαλονίκη ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και το Νέο Ωδείο Έδεσσας παρουσιάζουν στο “Βασιλικό θέατρο” στη Θεσσαλονίκη “Το μεγάλο μας τσίρκο”, του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία Ηρώς Γεωργίου και μουσική επιμέλεια Κωνσταντίνου Κουτσοκώστα.

Φίλοι εθελοντές, ερασιτέχνες ηθοποιοί, άνθρωποι ενωμένοι παρουσιάζουν την ιστορία του τόπου μας, εκθέτουν τη σκέψη τους, φωνάζουν για τα δικαιώματα τους και κυρίως δε σταματούν να προβληματίζονται.

Όλα τα έσοδα διατίθενται για την εκπλήρωση του στόχου!

Μόνη αμοιβή όλων των συντελεστών η συμβολή σας στην πραγματοποίηση αυτού του οράματός με την παρουσία σας.

Ελάτε να στηρίξετε και σεις το όνειρο! Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 19⁰⁰ στο Βασιλικό Θέατρο γιατί… “τέλος ένιωσα κι ας πα’ να μ έλεγαν τρελό πως από ‘να τίποτα γίνεται ο Παράδεισος”

Σας καλούμε να φτιάξουμε μαζί  Παράδεισο από ένα τίποτα…

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ