Όπως είχε προαναγγείλει μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η Μπίλι Άιλις αποκάλυψε το ομότιτλο τραγούδι της νέας και 25ης ταινίας Τζέιμς Μποντ «No Time to Die»
Την μπαλάντα έχει γράψει η ίδια μαζί με τον αδερφό της Φινέας Ο’ Κόνελ και έτσι γίνεται πλέον και επίσημα η νεαρότερη καλλιτέχνης που έχει ερμηνεύσει τραγούδι σε ταινία Τζέιμς Μποντ.
«Μου φαίνεται τρελό το ότι θα αναλάβω το τραγούδι των τίτλων μιας ταινίας που αποτελεί μέρος αυτής της θρυλικής σειράς. Είναι μεγάλη τιμή. Οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ είναι το πιο cool κινηματογραφικό franchise όλων των εποχών. Είμαι ακόμα σοκαρισμένη» δήλωνε η 18χρονη τον προηγούμενο μήνα….
Στην επερχόμενη ταινία Μποντ, ο Ντάνιελ Κρεγκ φοράει το κοστούμι του θρυλικού 007 για τελευταία φορά μετά από πέντε συνολικά ταινίες. Στο επερχόμενο «No Time To Die», σε σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Απρίλιο.