Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αντιδράσεις των ηθοποιών και των καλλιτεχνών μετά την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό δύο ανηλίκων.
Πανό διαμαρτυρίας υψώθηκαν σε θέατρα, την ώρα που σπουδαίοι ηθοποιοί προχωρούν μετά την ερμηνεία τους στην ανάγνωση της ανακοίνωσης του ΣΕΗ , ζητώντας την άμεση άρση του ανασταλτικού χαρακτήρα της καταδικαστικής απόφασης.
Μάλιστα, πολλοί καλλιτέχνες προχωρούν σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για απόφαση-ντροπή που ουσιαστικά «κλείνει» τα στόματα των θυμάτων που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν, ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλουν «κάλυψη» στον Λιγνάδη.
Μια από αυτές είναι η ανάρτηση του ηθοποιού Πάνου Βλάχου, ο οποίος σε βίντεο του παίζει κιθάρα και τραγουδάει: «Σε όποιον πέταξε τρικάκια του περνάτε βραχιολάκια μα βαράτε παλαμάκια σ’ όποιον π@@@γε παιδάκια – Τι κι αν είσαι βιαστής, τι κι αν καταδικαστείς, ένα πράγμα σε γλιτώνει, οι φίλοι σου να είναι γόνοι – Αν δεν φέρνεις αντιρρήσεις στις μεγάλες κυβερνήσεις κι άμα έχεις και λεφτά τη γλιτώνεις πάραυτα».

 

πηγή: newsbreak.gr