
Ο Ρικ Πιτίνο επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και οι Πράσινοι είχαν άλλον αέρα στο παιχνίδι τους. Ο Παναθηναϊκός έπιασε φοβερή απόδοση, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Μπασκόνια και νίκησε με 100-68 για την 11η αγωνιστική της Euroleague, ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 7-4. Με την επικράτηση κόντρα στους Ισπανούς, ο Παναθηναϊκός έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση.
Με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συνέτριψε 100-68 την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ και συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στο «τιμόνι» του!
Εντυπωσιακή εμφάνιση από τους «πράσινους», που κυριάρχησαν και στις δύο άκρες του παρκέ. Κορυφαίοι οι Φριντέτ (21 πόντοι, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ), Καλάθης (12 πόντοι, 9 ασίστ, 6 ριμπάουντ) και Τόμας (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ), με 13/28 τρίποντα ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι.
Μοναδικό ψεγάδι για την ομάδα του Πιτίνο τα 17 επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι Βάσκοι. Στο 7-4 πλέον το «τριφύλλι», που πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (6/12).