Για την εθελοντική αιμοδοσία με τίτλο «Δώσε αίμα – Μοιράσου τη ζωή!», που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη από τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού, μίλησε στο Real Fm Θεσσαλονίκης 107,1 και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Κωνσταντινίδης.

«Προσπαθούμε να βοηθήσουμε δίνοντας λίγο αίμα για τον συνάνθρωπό μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος για τη δράση που θα πραγματοποιηθεί σε κύτταρο (αυτοτελή χώρο) απέναντι από το περίπτερο 1 της ΔΕΘ, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. «Δίνοντας 10 λεπτά από τον χρόνο μας, μπορούμε να σώσουμε μια ζωή» τόνισε, επισημαίνοντας πόσο σημαντικό είναι ο καθένας μας να προσφέρει.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Κωνσταντινίδης, σε αυτή την πρωτοβουλία θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου και πολλοί σπουδαίοι αθλητές όπως οι: Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιάννης Γιαννούλης, Νίκος Χατζηβρέττας, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Παύλος Σαλτσίδης (ολυμπιονίκης Άρση Βαρών) κ.α. Επιπλέον, «θα συμμετέχουν παγκόσμιοι πρωταθλητές και άτομα που θέλουν να βοηθήσουν δίνοντας λίγο αίμα» σημείωσε.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κωνσταντινίδη στο Real Fm Θεσσαλονίκης 107,1 και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά: