«Καμπανάκι» στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τον τρόπο διαχείρισης του προσωπικού του σώματος, στέλνουν οι Ένωσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων σε ολόκληρη την χωρα!

Δεν μπορεί η αστυνομία να προσαρμόζεται στα θέλω του κάθε φορέα, του κάθε παράγοντα, της επικαιρότητας και του τι θα δείξουν τα ΜΜΕ…είναι ένα από τα βασικά επιχειρήματα που προβάλλουν και δεν εχουν αδικο!

Στη Θεσσαλονίκη, στις περιοχές Χαλκηδόνα, Μεσήμβρια, Ωραιόκαστρο, Άγιο Βασίλειο, Χορτιατη, Ρετζίκι και ακόμη στον Εύοσμο, στην Άσσηρο, στην Ευκαρπία και στον Λαγκαδά υπάρχουν καθημερινές καταγγελίες για κλοπές, διαρρήξεις σπιτιών, αυτοκινήτων και καταστημάτων, κυρίως από συμμορίες Ρομά και αλλοδαπών που λυμαίνονται αυτές τις περιοχές…Η αστυνομία ασχολείται με ότι αφορά τον κορονοιό!

Προχθές το βράδυ όλα τα περιπολικά ασχολήθηκαν με το κορωνοπαρτυ στην Τούμπα, με τα 53 άτομα και οι κλέφτες ΑΛΩΝΙΖΑΝ, άλλες δυνάμεις ασχολούνταν με μαγαζιά καφέ που άνοιξαν…… 4 περιπολικά φυλάνε τα εμβόλια(!!!), αλλά κέντρα προσφύγων, αλλα γραφεία κομμάτων, προξενεία και επίσης προκύπτουν πάλι τα θεματα με την αθλητική βία και τους αντιεξουσιαστές με τα γκαζακια …..Ακόμη και ο πρυτανης του ΑΠΘ φυλάσσεται!

Έφεραν άντρες της ΟΠΚΕ στην Σίνδο, ως ενίσχυση από άλλες περιοχές! Οι συγκεριμένοι κάνουν πολυ καλή δουλειά…αλλά για να κάνουν ελέγχους covid στην απαγόρευση και να μην τους χάνουν την άλλη ημέρα, δουλεύουν έως τις 02.00……. Όλες οι διαρρήξεις και οι κλοπές στην περιοχή που αστυνομευουν, γίνονται ξημερώματα, 02.30-5.00!

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε Καλοχώρι, Διαβατά, Σίνδο, Ωραιόκαστρο, Παλαιόκαστρο, Νεοχωρούδα, Πένταλοφο, Μονόλοφο, Λητή, Μελλισοχωρι και στη βιομηχανική ζώνη (σε Ωραιόκαστρο και Σίνδο)…περιπολεί ΕΝΑ(1) περιπολικό ασφαλείας, που απαρτίζεται από έναν αστυνομικό από Ωραιόκαστρο και εναν από τη Σίνδο για όλο το βράδι και Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!!

Απολαύστε και στοιχεία με αριθμούς:Πρόστιμα ύψους 371.200€ και κύρωση αναστολής λειτουργίας δεκαπέντε (15) ημερών σε μία (1) επιχείρηση, επιβλήθηκαν συνολικά από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙ.Μ.Ε.Α.,Σ.ΕΠ.Ε., Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία), τη Δευτέρα 29.03.2021 σε συνολικά 75.954 ελέγχους που έγιναν, κατέγραψαν 1.153 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού. Η Ελληνική Αστυνομία επιφορτίστηκε με τον κύριο όγκο των ελέγχων (65.399)