Μια 30χρονη κοπέλα προχώρησε σε καταγγελία για βιασμό, καθώς η περιπέτεια που έζησε το 2017 σε πάρτι σε κλαμπ στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζει πως έχει πολλά κοινά με όσα έζησε η 24χρονη Γεωργία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ένας από τους διοργανωτές του πάρτι φέρεται να την πολιορκούσε, ενώ και εκείνη έχασε σχεδόν τις αισθήσεις της, ωστόσο βρήκε τη δύναμη να φύγει από το κλαμπ. Μάλιστα το άτομο αυτό φέρεται να είναι το ίδιο πρόσωπο που εμπλέκεται στο πάρτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όπου η 24χρονη Γεωργία κατήγγειλε τον βιασμό της.
«Έχει πολλές ομοιότητες και σε εμένα ήταν πολύ επίμονος να βρεθούμε, είτε οι δύο μας, είτε να πάω να τους βρω έξω. Έχει ομοιότητες μέχρι και στο ποτό που δεν το θεωρώ τυχαίο το ότι ήταν το ίδιο. Θεωρώ ότι δεν ήταν δύο μεμονωμένες περιπτώσεις, έγιναν με απόσταση 4-5 χρόνων, ενδιάμεσα τα περιστατικά ήταν πάρα πολλά», αναφέρει η 30χρονη σήμερα κοπέλα.
Η κοπέλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρήκε τη δυναμη να προχωρήσει στην καταγγελία όταν διαπίστωσε ότι η δική της περιπέτεια είχε κοινά στοιχεία με την περίπτωση της 24χρονης Γεωργίας.
«Έχουν συμβεί πολλά άλλα ανάλογα περιστατικά στον ενδιάμεσο χρόνο»
«Θεωρώ ότι δεν είμαι η μοναδική και θεωρώ ότι πρέπει να βγουν και άλλα περιστατικά αντίστοιχα με της κοπέλας γιατί η κοπέλα μόνη της δεν θα βρει δικαίωση και θα καλυφθεί το θέμα. Τώρα που έγινε η αρχή είναι πολύ πιο εύκολο για όλες όσες έχουν περάσει κάτι παρόμοιο είτε με τον συγκεκριμένο, είτε με άλλους» τονίζει.
Ο δικηγόρος της 30χρονης, Όθων Παπαδόπουλος αναφέρει στο Open ότι «η λογική λέει ότι εφόσον έχουμε δύο πανομοιότυπα περιστατικά με απόσταση 4,5 ετών το ένα από το άλλο, είναι προφανές ότι έχουν συμβεί πολλά άλλα ανάλογα περιστατικά στον ενδιάμεσο χρόνο».