Ένας 17χρονος στη Μύκονο φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του και μια γυναίκα, που βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου την ώρα που η 44χρονη μητέρα πήγε να καταγγείλει την επίθεση από τον ίδιο της το γιο, μίλησε για όσα άκουσε να διαδραματίζονται.
«Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Τη χτύπησε μάλιστα γιατί την έπιασε σε ερωτική επαφή με συνομήλικό του, συμμαθητή του… Έτυχε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα από έξω όταν πήγε η γυναίκα και άκουσα τα όσα έγιναν. Περνούσα από εκεί γιατί πήγαινα στις τουαλέτες που έχει στο τμήμα από πίσω και βασικά είχε μαζευτεί ένα σωρό κόσμος εκεί.. Ο 17χρονος μάλιστα νομίζω πως δεν είχε φύγει από το νησί όπως γράφτηκε. Ήταν εκεί στο Αστυνομικό Τμήμα», είπε στο CycladesLive.gr.
Δεύτερη μαρτυρία που έφθασε στο CycladesLive.gr, κάνει λόγο για καυγά ανάμεσα σε μάνα και γιο που αφορούσε τον πατέρα του παλικαριού και πρώην σύζυγο της μητέρας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 44χρονη πήγε στη Μύκονο διακοπές μαζί με τα τρία παιδιά της, τον 17χρονο και 15χρονο -οι οποίοι είναι από τον ίδιο πατέρα -και την 4χρονη κόρη της η οποία είναι από άλλον γάμο. Στο νησί ήταν μαζί τους και ο νέος σύντροφος της γυναίκας.