Το MCP γιορτάζει φέτος 10 χρόνια επαγγελματικών διοργανώσεων και παρουσιάζει την 1η Απριλίου στο κλειστό γήπεδο ΧΑΝΘ το MCP12 winmasters!

Η Θεσσαλονίκη γίνεται το κέντρο των Βαλκανίων για το ΜΜΑ. Το ΜΜΑ είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα στον κόσμο. Το ΜΜΑ είναι συναρπαστικό και απρόβλεπτο και η εμπειρία για τον θεατή είναι πραγματικά αξέχαστη!

Tην 1η Απριλίου 2023 στη Χ.Α.Ν.Θ. (Κλειστό γήπεδο μπάσκετ) θα γιορτάσουμε τα 10 χρόνια παρουσίας μας παρουσιάζοντας:

  • 40 ελίτ αθλητές που προέρχονται από όλα μαχητικά αθλήματα!
  • 9 διαφορετικές χώρες. Κύπρος, Γεωργία, Ολλανδία, Ιταλία, Γερμανία, Σουηδία, Αλβανία, Βουλγαρία και Ελλάδα!
  • 2 αναμετρήσεις τίτλου!

Φέτος και για πρώτη φορά, το MCP και σε ότι αφορά την προβολή του Ελληνικού ΜΜA καθώς και την δυναμική του αθλήματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό:

Το MCP12 winmasters

  • προβάλλεται στο κανάλι της COSMOTE TV σε 20 τρίωρες επαναλήψεις
  • προβάλλεται στο κανάλι Primetel (Κύπρο) σε 20 τρίωρες επαναλήψεις!
  • προβάλλεται παγκοσμίως καθώς θα μεταδοθεί σε 65 χώρες!
  • θα προβληθεί σε monitor 25 αεροπορικών εταιρειών (Air Portugal & Air Asia, κ.α)
  • κάνει πρεμιέρα σε δικό του κανάλι το MCP.live  ! (live streaming εκτός Ελλάδος/Κύπρου)

Η συντονιστική ομάδα του MCP καθώς  και οι μαχητές του, δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την φετινή ετήσια συνάντηση κορυφαίων μαχητών ΜΜΑ από όλο τον κόσμο.

Κάντε έγκαιρα την κράτηση σας για να παρακολουθήσετε live ένα αγωνιστικό θέαμα που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη και θα  χαρίσει μοναδικές στιγμές μέσα από τον πιο συναρπαστικό κόσμο, αυτόν του ΜΜΑ !

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει μέσω viva.gr ! και μπορείς να κλείσεις το εισιτήριο σου τώρα: https://www.viva.gr/tickets/sports/mcp-12-mma-challenge-pro/

Μείνετε συντονισμένοι μέσα από τις πλατφόρμες και τα κοινωνικά δίκτυα το MCP για να είστε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις, τα face off, τις συνεντεύξεις, την αγωνία και την δράση πριν την διεξαγωγή καθώς και για πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους fan των μαχητικών τεχνών!