Η 7η Εθελοντική Αιμοδοσία γίνεται στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. στη Χ.Α.Ν.Θ., υπέρ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Πηγή Ζωής», για τους πάσχοντες από θαλασσαιμία (μεσογειακή αναιμία), υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και την υποστήριξη του Κέντρου Αιμοδοσίας ΑΧΕΠΑ.

Η Χ.Α.Ν.Θ. συνδιοργανώνει την εκδήλωση αυτή με επίσης 17 κοινωνικούς φορείς: Πηγή Ζωής, Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Θεσσαλονίκης, Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, ΠΠΟΓ Θερμαΐδες, ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), Αχτίδα, Αγροτική Παιδική Φωλιά ΒΕ, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, IWOG (International Women’s Organization of Greece), RED-Y, Υπατία – Λέσχη Lions Θεσσαλονίκης, Bloode και θα έχει την υποστήριξη του Ελληνικού Κολλεγίου, του “ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ” – Σύνδεσμος φίλων Ιδρύματος Άγιος Παντελεήμων και του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μέλη του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους και θα καταγράφουν τους εθελοντές αιμοδότες που θέλουν να γίνουν και εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Η 7η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ. γίνεται με την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας – Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των Δήμων Θεσσαλονίκης, Πυλαίας-Χορτιάτη και Καλαμαριάς, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.

Παράλληλα, τις ημέρες της εκδήλωσης θα φιλοξενηθεί στο Φουαγιέ του Κεντρικού Κτηρίου Χ.Α.Ν.Θ. μια Έκθεση Ζωγραφικής με τίτλο «Ευτυχισμένες μέρες να ‘ρθουν!»

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-pfyveJy5e_y0UDMlxRfSWbE0zbDuW5DkMrIvC3AbJMqyUw/viewform

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Τομέα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς (Άνθρωπος & Κοινωνία) της Χ.Α.Ν.Θ.

Τηλ. Επικ.: 231 600 1000 εσωτ. 841, 842, 845 | Email: a.tzoni@ymca.gr & socialaction@ymca.gr
Δείτε περισσότερα: https://ymca.gr/7i-ethelontiki-emodosia/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/5215461825238238/