Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3×3 με τη συμμετοχή Αστυνομικών και πολιτών, διοργανώνουν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ) και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, στη μνήμη του αδικοχαμένου, Άλκη Καμπανού.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην πλατεία Αριστοτέλους, στις 14 και 15 Μαΐου. Στον ίδιο χρόνο και στον ίδιο χώρο, μάλιστα, θα λάβει χώρα η πρώτη αγωνιστική του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 3×3 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Ο συγκερασμός των δυο δράσεων θα είναι υψηλού συμβολισμού και θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας, από την καρδιά της Θεσσαλονίκης προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν πρέπει να σκοτώνει.

Σημειώνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Αστυνομικοί που είναι μέλη της ΕΑΥΘ ή της ΑΕΑΕ και όσοι πολίτες επιθυμούν. Όσοι Αστυνομικοί δεν είναι μέλη των Ενώσεων θα μπορούν κατά της προσέλευσή τους να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής και να συμμετάσχουν στο Τουρνουά.

Οι ομάδες θα είναι τετραμελείς και θα αποτελούνται από τουλάχιστον 2 Αστυνομικούς έκαστη.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται από τον αρχηγό κάθε ομάδας, ο οποίος θα είναι υποχρεωτικά Αστυνομικός μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο eaythes@gmail.com και στο helathpo@otenet.gr μέχρι την Παρασκευή 6-5-2022.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Οι διοργανωτές, όπως επισημαίνουν, έχουν έρθει σε επαφή με την οικογένεια του εκλιπόντος, τα μέλη της οποίας αποδέχονται και στηρίζουν ανεπιφύλακτα τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Η εκδήλωση θα γίνει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας – Θράκης) και του Δήμου Θεσσαλονίκης.