Πολλά μπορούν να ειπωθούν για το ποιες είναι εκείνες οι συμπεριφορές, οι επιλογές και οι συνήθειες που καθορίζουν τον όρο «σωστός άντρας», στην εποχή την οποία ζούμε. Τα macho στερεότυπα ανήκουν πια στο (μακρινό) παρελθόν και οι νόρμες έχουν αλλάξει. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά που τον ορίζουν;

1. Διαθέτει το δικό του στυλ

Η εξωτερική εικόνα είναι πάντοτε σημαντική και ο καθένας θα πρέπει να ξέρει πώς να τη φροντίζει, χωρίς να οδηγείται σε υπερβολές. Το να έχεις άλλωστε φινέτσα, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα πρέπει να ξοδέψεις μία περιουσία.

2. Έχει προσωπικότητα

Εκτός από το στυλ, σπουδαίο ρόλο παίζουν ασφαλώς ο τρόπος συμπεριφοράς και το φάσμα των ενδιαφερόντων. Ο σωστός άντρας του σήμερά έχει κατασταλάξει στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον κόσμο, έχει άποψη και ακολουθεί τα ενδιαφέροντα που μπορούν να του προσφέρουν διαρκή εξέλιξη.

3. Γνωρίζει τι θέλει να κάνει

Το να έχει ένα συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό του, σημαίνει πως θα προσπαθήσει να τον πετύχει, συνήθως μέσω της σκληρής δουλειάς αλλά και μίας σωστής στρατηγικής απέναντι στην όλη διαδικασία. Ακόμη και στις περιπτώσεις που τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με το αρχικό πλάνο.

4. Βρίσκει πάντοτε χρόνο για τους φίλους του

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για το ποιες είναι εκείνες οι συμπεριφορές, οι επιλογές και οι συνήθειες που καθορίζουν τον όρο «σωστός άντρας», στην εποχή την οποία ζούμε. Τα macho στερεότυπα ανήκουν πια στο (μακρινό) παρελθόν και οι νόρμες έχουν αλλάξει. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά που τον ορίζουν;

5. Προσαρμόζεται εύκολα

Οι εναλλαγές σε οποιοδήποτε status της καθερινής του ζωής δεν τον αιφνιδιάζουν, καθώς γνωρίζει πώς να ανταπεξέλθει και δεν διστάζει να διαφοροποιήσει συνήθειες και αντιλήψεις ώστε να φέρει εις πέρας οποιοαδήποτε νέα πρόκληση. Μπορεί να συνειδητοποιήσει άμεσα τα νέα δεδομένα, προσαρμόζεται και δρα με αποφασιστικότητα.

6. Μπορεί να χειριστεί σωστά τα social media

Ένα από τα πράγματα που κοιτά κάποιος μόλις κάνει μία νέα προσωπική ή επαγγελματική γνωριμία είναι να ανατρέξει στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο καθένας θα πρέπει να φροντίσει ώστε να είναι προσεκτικός αλλά και ειλικρινής στο τι «ανεβάζει» σε αυτά, καθώς και στη γενικότερη διαμόρφωση του διαδικτυακού προφίλ του.

7. Επιλέγει το ποτό που τον εκφράζει σε απόλυτο βαθμό

Το ιδιαίτερο Bulldog Gin ανήκει σίγουρα σε αυτή την κατηγορία. Εμπλουτισμένο με 12 βότανα από όλο τον κόσμο, απευθύνεται στους λάτρεις των αληθινών απολαύσεων και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους ακολουθούν το ένστικτό τους. Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται ακόμη και από την εμφάνιση της νέας φιάλης -μοντέρνα, προκλητική, σε ασυνήθιστο μαύρο χρώμα- που ταυτίζεται απόλυτα με τον δυναμικό και ανατρεπτικό χαρακτήρα του. Το motto άλλωστε “Shine in your own light” του ταιριάζει απόλυτα.

8. Το «εγώ» του βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση

Είναι πολυπράγμων και αναζητά διαρκώς καινούριες εμπειρίες. Όσο πιο διαφορετικές είναι μάλιστα, τόσο περισσότερο ασχολείται μαζί τους, προκειμένου να φτιάξει στιγμές που θα θυμάται για πάντοτε και θα τον βοηθήσουν στη βελτίωση της προσωπικότητάς του.

9. Έχει σωστή ενημέρωση

Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και αυτό το γνωρίζει καλά. Γι’ αυτό και μεριμνά πάντοτε να ενημερώνεται καταλλήλως για οποιοδήποτε μείζον θέμα της επικαιρότητας, με απώτερο σκοπό αφενός να είναι ορθά πληροφορημένος και αφετέρου να μπορεί να εκφέρει άποψη που στηρίζεται σε σωστά επιχειρήματα και αληθείς πληροφορίες.

10. Είναι σίγουρος για τον εαυτό του

Η αυτοπεποίθησή του είναι ταυτόσημη με τις ικανότητές του, με την πίστη του αυτή να του δίνει το απαραίτητο θάρρος για να προχωρήσει και να υποστηρίξει οποιαδήποτε επιλογή πάρει.