Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, γιόρτασε μαζί με το κοινό της 84η Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης την επέτειο 20 χρόνων παρουσίας στην ελληνική αγορά ενέργειας, μοιράζοντας δώρα μέσα από μεγάλους διαγωνισμούς. Έτσι, ένας μεγάλος νικητής αναδείχθηκε κερδίζοντας το κορυφαίο δώρο – ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Smart, ενώ και άλλοι 20 τυχεροί του διαγωνισμού εξασφάλισαν, μέσα από το διαγωνισμό, δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ για 1 ολόκληρο χρόνο!

Η εταιρεία, που επιβραβεύει πάντα με επιπλέον υπηρεσίες τους καταναλωτές φυσικού αερίου και ρεύματος, επιβράβευσε την εμπιστοσύνη που σταθερά της δείχνουν και προσέφερε την ευκαιρία στους επισκέπτες του περιπτέρου της στη φετινή ΔΕΘ να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό για να κερδίσουν κορυφαία δώρα, ακριβώς όπως και η ενέργειά της.
Ο μεγάλος τυχερός νικητής συναντήθηκε με στελέχη της ZeniΘ για να παραλάβει από την αντιπροσωπεία της Mercedes Ιωαννίδης το ολοκαίνουργιο ηλεκτροκίνητο SMART όχημα.

(Ο Federico Regola, CEO της ZeniΘ, ο νικητής του διαγωνισμού της ZeniΘ Ιωάννης Βασιλούδης, ο Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ και η Νατάσα Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activitities Specialist της ZeniΘ κατά την παράδοση – παραλαβή του κορυφαίου δώρου.)

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Στη ZeniΘ, γιορτάζουμε φέτος 20 χρόνια εμπιστοσύνης των πελατών μας σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα σε όλη την Ελλάδα. Αυτή την εμπιστοσύνη επιδιώκουμε να ανταποδίδουμε με κάθε τρόπο, προσφέροντας σταθερά καινοτόμες ενεργειακές υπηρεσίες και  προϊόντα, αλλά και κορυφαίες εμπειρίες με μοναδικά δώρα – όπως το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Smart που κέρδισε ο τυχερός νικητής από τη Θεσσαλονίκη που επισκέφθηκε το περίπτερο μας στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».

(O νικητής του διαγωνισμού της ZeniΘ, Ιωάννης Βασιλούδης, παραλαμβάνει από τον CEO της ZeniΘ, κ. Federico Regola, το κορυφαίο δώρο του, ένα ηλεκτροκίνητο Smart. Παρόντες στην παράδοση – παραλαβή ήταν ο Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ και η Νατάσα Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activitities Specialist της ZeniΘ.)

Περισσότερες πληροφορίες για τη ZeniΘ μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.