Γωγώ Τσαμπά: Τι ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις της

Για το κομποσχοίνι που δεν αποχωρίζεται ποτέ: Το κομποσχοίνι το έχω πάντα στο χέρι μου. Ακόμα κι όταν τραγουδάω. Είναι η προσευχή μου. Το πρώτο πράγμα που κάνω πριν βγω στη σκηνή είναι να προσευχηθώ. Πολλές φορές ο Θεός μας φυλάει από κάτι. Ακόμα και με το αυτοκίνητό που ξέφυγα σε μια στροφή το 2003 προσευχήθηκα να γλιτώσω. Είχα 26 ώρες άυπνη… Είναι το λιγότερο βέβαια, Μπορώ να μείνω άυπνη μερόνυχτα… Εδώ και δυο χρόνια έχω όμως οδηγό.

Τι είπε για τα πανηγύρια, η Γωγώ Τσαμπά: Υπάρχει πανηγύρι που έχω τραγουδήσει για 10 ώρες μόνη μου. Τραγουδάω πάντα όρθια. Αν με δείτε να κάθομαι, σημαίνει ότι δεν είμαι καλά. Και μπορώ να καλύψω μια ολόκληρη βραδιά χωρίς επανάληψη άλλου τραγουδιου. Το ρεπερτόριό μου ξεπερνάει τα 3.000 τραγούδια.

Ο πατέρας της και η αρχή της καριέρας της: Η φωνή μου είναι δώρο από τον μπαμπά μου που ήταν και εκείνος τραγουδιστής. Με τον μπαμπά μου τραγούδησα στα 16 μου για πρώτη φορά. Ήμουν λίγο ατίθαση και νευρική. Είπα τρία τραγούδια απανωτά χωρίς πρόβα, την πρώτη φορά που τραγούδησα! Με πήγε σε ένα ωδείο, νευρίασα και έφυγα. Είμαι λίγο νευρική. Πριν 20 χρόνια σε πανηγύρι, νευρίασα με τον πατέρα μου και έφυγα.

 

Γωγώ Τσαμπά: Τι είπε στη συνέχεια

Για τη δουλειά της που σταμάτησε λόγω κορονοϊού: “Έχω να δουλέψω 9 μήνες. Με στεναχωρεί και με θλίβει ότι όσα και λεφτά αν έχεις μαζέψει, το ξέρετε τα έτοιμα χρήματα φεύγουν γρήγορα. Πόσο μάλλον οι μουσικοί που παίρνουν λιγότερα από εμάς. Οι μουσικοί υποφέρουν”. Ο Γρηγόρης στο σημείο αυτό της συζήτησης αποκάλυψε ότι η Γωγώ βοθάει όσο μπορεί τους μουσικούς που αυτή την περίοδο δοκιμάζονται.

Τι είπε για την προσωπική ζωή της και την μοναξιά, η Γωγώ Τσαμπά: Γενικά δεν είμαι άνθρωπος της μοναξιάς. Τώρα που μένω μόνη μου είναι δύσκολο. Πολύ βαρύ πράγμα η μοναξιά. Υπήρξε μια σχέση που σταμάτησε μετά από 10 χρόνια. Και τώρα με τη σχέση που έχω τα πάμε καλά.

 

Για το αλκοόλ: Έχω να πιώ αλκοόλ 5 χρόνια. Παλιότερα έπινα πολύ αλλά κάποιος μου το είπε και το σταμάτησα εντελώς. Πίνω γάλα και νερό!