Ένα εργαστήρι σοκολάτας με ολοήμερη λειτουργία και δωρεάν είσοδο θα περιμένει όλα τα παιδιά στον Πολυχώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ένας παράδεισος για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους δημιουργήθηκε στον Πολυχώρο του Μύλου και συγκεκριμένα στο γυάλινο κτίριο της Βαβυλωνίας,ένα μαγικό εργαστήρι της σοκολάτας, αγαπημένος προορισμός των παιδιών, αλλά και των μεγάλων που ακόμη νιώθουν παιδιά!

Συμπληρώνοντας τριάντα χρόνια λειτουργίας ο Πολυχώρος του Μύλου διοργανώνει εκδηλώσει και δράσεις με τίτλο «Μύλος– 30 Χρόνια Μαζί» και για την περίοδο των Χριστουγέννων η είσοδος στον πολυχώρο την περίοδο των γιορτών «Ο Μύλος των Θαυμάτων – Χριστούγεννα» είναι δωρεάν.

Κατά την επίσκεψή σας, έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε χειροποίητες σοκολάτες και προϊόντα της με αγνά υλικά, γλυκίσματα και ζαχαρωτά.

Στο εργαστήρι μας, επίσης, από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και κάθε απόγευμα εξελίσσεται το παραμύθι «Αστερόσκονη στην σοκολάτα». Σε διάστημα μίας ώρας, τα παιδιά θα παρακολουθήσουν με οπτικοακουστικό διαδραστικό υλικό το παραμύθι και θα συμμετέχουν σε αυτό.

Κατά την εξέλιξή του, όλα τα παιδιά έχουν την μοναδική ευκαιρία να φτιάξουν την δική τους σοκολάτα την οποία και παίρνουν δώρο μαζί τους στο τέλος!

Το καλύτερο από όλα είναι πως όλο το παραμύθι εξελίσσεται με μοναδικό – μυστηριώδη τρόπο σε όλο το Μύλο. Τα παιδιά παίζουν και εκπαιδεύονται στο να διαβάζουν αλλά και να παρατηρούν. Διάφορες φράσεις του παραμυθιού βρίσκονται σε όλον τον εξωτερικό χώρο του μύλου.

Μία φράση απ’ αυτές, όμως, δεν ανήκει στο παραμύθι. Όποιο παιδάκι την ανακαλύψει πηγαίνει αμέσως και την γράφει στο σπίτι του Άι Βασίλη. Μετά από κλήρωση των «σωστών» απαντήσεων, το τυχερό παιδί της νέας χρονιάς θα κερδίζει το βάρος του σε σοκολάτα!

Δημιουργική απασχόληση παιδιού – το παραμύθι: «Αστερόσκονη στην Σοκολάτα»,  Είσοδος μόνο για παιδιά!

Το όνειρο όλων συμβαίνει εδώ… στον Μύλο!
Βιώνοντας ένα παραμύθι που εξελίσσεται ταυτόχρονα στον χώρο.
Βουτήξτε και γίνετε πλούσιοι σε σοκολάτα!

Mylos Thessaloniki
Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη
τηλ.231 055 1836
events@mylos.gr

«Ο Μύλος των Θαυμάτων – Χριστούγεννα»: Εργαστήρι Σοκολάτας & Διαδραστικό παραμύθι
Από Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 ως και Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Είσοδος Ελεύθερη