Μια εβδομάδα ξεκινά με αρκετές εντάσεις και συγκρούσεις. Η επικοινωνία είναι λίγο δύσκολη και πρέπει να δείξουμε σθένος σε όλα τα επίπεδα καθώς πρέπει να φανούμε δυνατοί σε όλα τα επίπεδα… Επαγγελματικά, οικογένεια φιλία και έρωτα. Οι λύσεις θα βρεθούν μόνο με ηρεμία από την Τετάρτη και μετά…Για όλο το 12 ζωδιακό κύκλο…Φιλική συμβουλή: Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας πρίν ακούσετε τον περίγυρο σας και φυσικά διώξτε τους τοξικούς ανθρώπους από την ζωή σας!

Στο @eoellas.org κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. , μπορείτε να ακούτε και περαιτέρω ζητήματα που αφορούν στην αστρολογία!

Κριός ♈

20/3-19/4
Αγαπημένα μου φιλαράκια, η εβδομάδα σας φορτίζει θετικά και έχετε μια ισορροπημένη κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την δουλειά σας και πρέπει να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Οικογένεια και φίλοι είναι πρωταγωνιστές της περιόδου καθώς σας στηρίζουν και σας θέλουν στην κορυφή σας. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με πολλές χαρές και δυνατές συγκινήσεις αλλά πρέπει να προσέχετε τον τρόπο ομιλίας σας προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και χαλαροί για να πάνε τα πράγματα όπως τα θέλετε.
Επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας φέρνει η εβδομάδα αυτή γλυκά μου φιλαράκια! Επιτέλους έχετε καταφέρει πολλά στον επαγγελματικό τομέα και έχετε στρώσει αρκετά τα οικονομικά σας…Η οικογένεια σας σας απορροφά αρκετά ,μιας και περνούν όλα από τα χεράκια σας τα χρυσά…Ο ερωτικός τομέας όπως και ο φιλικός σας δίνουν χαρές και καλή φόρτιση μιας και είναι η κινητήρια δύναμη σας. Προσοχή σε μυοσκελετικά και γαστρικά θέματα .
Ζυγός  ♎
23/9-22/10
Η ώρα της αλήθειας ήρθε και μέσα στην εβδομάδα έρχονται αποκαλύψεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας…Οι αλλαγές που έρχονται θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος αλλά θα έχετε καλύτερες απολαβές σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα μιας και έχετε κουραστεί πολύ…Ο ερωτικός τομέας ευνοείται ,αλλά πρέπει να έχετε τον νου σας σε νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την εξέλιξη σας σαν ζευγάρι…Ίσως πάρετε αποφάσεις ζωής με επίσημο χαρακτήρα…

Σκορπιός  ♏

23/10-22/11
Όλα σας τα πλούτη η εβδομάδα ετούτη..’Ετσι λοιπόν βγαίνετε νικητές μιας και ο Άρης σας κάνει μαχητικούς και ανεπανάληπτους σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Αλλαγές έρχονται και σας προσφέρουν ωραίες στιγμές και επιβράβευση για τον κόπο σας. Η οικογένεια σας δίνει χαρές αλλά και την υποστήριξη της .Ο ερωτικός τομέας αν και σας έχει προβληματίσει τον τελευταίο καιρό, αυτή την εβδομάδα θα σας δώσει όλα τα οφέλη απλά χαλαρώστε λίγο και απολαύστε!

Τοξότης ♐

23/11-22/12
Η εβδομάδα έχει λίγα νεύρα παραπάνω καθώς ευθύνες και υποχρεώσεις. Βέβαια αυτές εξάλλου δεν έλειπαν και πότε. Επαγγελματικό άνοιγμα με επιτυχία έρχεται και πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στον τομέα εργασία.Η οικογένεια σας έχει προβληματίσει αρκετά αλλά βρίσκετε και τις λύσεις που ψάχνατε. Δώστε σημασία και στα ερωτικά σας σχέδια καθώς δημιουργούνται ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές στη λειτουργία της ζωής σας…. Πλέον οι ευνοϊκές συνθήκες είναι ότι καλύτερο για εσάς!
Αιγόκερως ♑
 23/12-20/1
Η εβδομάδα σας είναι μεγάλη και έχετε μια ευλογημένη περίοδο μιας και οι απαντήσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας έρχονται τώρα ,ωστόσο εσείς με το όξινο μυαλό σας κατορθώνετε να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε οικονομικό επίπεδο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αφήστε πίσω τα παλιά και δώστε σημασία και νέα πνοή στα σχέδια σας.Ο ερωτικός τομέας θέλει  καλλιέργεια για να  σας  αποφέρει καρπούς…

Υδροχόος ♒

21/1-19/2
Είναι σημάδι των καιρών για εσάς η ανυπομονησία και γενικά διανύετε μια αγχωτική περίοδο που πρέπει να πάρει τέλος αυτήν την εβδομάδα,  Έχετε λοιπόν βελτίωση σε εργασιακά θέματα που σας απορροφούν από την οικογένεια και τον ερωτικό τομέα… Σύμμαχος οι καλοί φίλοι που σας στηρίζουν και σας δίνουν τα όπλα σας αλλά και  η θετική ενέργεια για να καλύψετε τα κενά τις ζωής σας…Ο ερωτικός σύντροφος θα σας κάνει λίγα παράπονα αλλά θα βρείτε μαζί την χρυσή τομή!

Ιχθύες ♓

20/2-19/3
Η εβδομάδα ξεκινά με την διάθεση σας να είναι σε καλό επίπεδο αλλά πρέπει να χαλαρώσετε λίγο μιας και το τρέξιμο καλό και εποικοδομητικό, αλλά ο οργανισμός σας θέλει και ζητά ξεκούραση και ηρεμία.Οι δουλειές σας πάνε καλά αλλά προσοχή στα έκτακτα έξοδα που παρουσιάζονται στο προσκήνιο.Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά και πρέπει να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας για να συνδεθείτε καλύτερα με τον ερωτικό σας σύντροφο …