Γεια σας και χαρά σας και καλή σας εβδομάδα ! Με υγεία,  θετική ενέργεια και σκέψη, μπήκαμε για τα καλά στην άνοιξη και η διάθεση θα είναι στο ζενίθ της,  ένας ανοιξιάτικος κύκλος έρχεται να δώσει επιτυχίες στον 12ζωδιακό κύκλο .  Με την βοήθεια του Κρόνου απ’ τον Ιχθύ,  θα μπουν γερά θεμέλια . Mε ρομαντικό τρόπο ο Ερμής,  θα φέρει καλή επικοινωνία και ο Άρης θα βάλει στα συναισθήματα.  O Ήλιος απ’ τον Κριό,  θα φωτίσει το μονοπάτι και η Αφροδίτη θα βάλει την προσωπική της σφραγίδα για τα ερωτικά… Η ώρα των αλλαγών ήρθε και μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πράξη!  Εύχομαι ολόψυχα μια γλυκιά εβδομάδα αγαπητοί μου φίλοι…

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά,  μπορείτε να τις ακούτε στην εκπομπή  ΄΄Δεκάδες ιστορίες΄΄,   κάθε Τετάρτη,  στις 12.00μ.μ. – 14.00μ.μ. στo διαδικτυακό ραδιόφωνο  News.Makedonias.gr .

 

 

Κριός

20/3-19/4

Η  εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια αφού ο Ήλιος και ο Ερμής θα φέρουν την υπογραφή της επιτυχίας σας σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα . Δώστε χρόνο στα σχέδια σας,  ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας ! Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε όλα τα επίπεδα και βάλτε το ωραίο πύρινο χαμόγελο , αυτό που μπορεί να πείσει τους πάντες και η επιτυχία δεδομένη !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Έχετε μπλοκάρει λίγο τον τελευταίο καιρό,  γιατί το επαγγελματικό τρέξιμο είναι μεγάλο!  Δώστε σημασία στα πρακτικά σας σχέδια,  αλλά προσοχή μεγάλη γιατί η κόπωση γίνεται υπερκόπωση ! Ο  ερωτικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία,  καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε φως στην άκρη του τούνελ!  Πολύ απλά δώστε τα ρέστα σας στον βωμό της αγάπης !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Έχετε αλλάξει τρόπο σκέψης και τώρα μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας , όπως ακριβώς θέλατε και σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την υπομονή που δείξατε τους  τελευταίους μήνες!  Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται ευκαιρίες χρυσές και θα πάρετε αποφάσεις με καθαρό μυαλό!  Ο ερωτικός τομέας όμως ,φέρνει επιτέλους χαρές και δυνατές συγκινήσεις !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον επαγγελματικό τομέα . Υπάρχουν πολλές σκέψεις και πολλές υποχρεώσεις, όμως κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από συζητήσεις με συνεργάτες και φίλους.  Ο ερωτικός τομέας σας δίνει χαρές απλόχερα και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις με το ταίρι σας , σε ένα ήρεμο κλίμα .  Όλα θα γίνουν όπως πρέπει, αφού  βάλτε το ένστικτο σας σε λειτουργία και όλα θα πάνε καλά !

 

Λέων

23/7-22/8

Βασιλιάδες μου ήρθε επιτέλους η στιγμή να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα επαγγελματικά σας και να  βγουν στην επιφάνεια παρασκηνιακές κινήσεις συναδέλφων. ! Βάλτε στοπ σε κακές συμπεριφορές και ο επαγγελματικός τομέας σας δίνει επιτέλους την πρέπουσα επιτυχία.  Ο  έρωτας μπροστά σας και σας χαμόγελα γλυκά !  Η ζωή σας αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς και εσείς ακτινοβολείτε σαν τον ήλιο !

 

Παρθένος

23/8-22/9

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε στα επαγγελματικά σας σχέδια και τώρα έρχεται και η ώρα της απολαβής. Ο επαγγελματικός τομέας φέρνει λύτρωση ψυχική και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα.  Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και χαρές ταυτόχρονα ! Βάλτε στα πλάνα σας την δέσμευση , αφού ερωτικά πάτε σε ένα υγιές μέλλον . Ο ερωτικός σύντροφος σας υποστηρίζει αισθητά και μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη πλέον !

 

 

Ζυγός

23/9-22/10

Η  διάθεση σας είναι λίγο πεσμένη λόγω  καταστάσεων μέσα στην δουλειά. Ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον επαγγελματικό τομέα και κάποιες τοξικές συμπεριφορές να γυρίσουν στους παραλήπτες τους. Όλα θα πάνε καλύτερα,  εφόσον έχετε θετική ενέργεια και σκέψη.  Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην ψυχή σας και θα ζήσετε όμορφες στιγμές χαλάρωσης και πάθους με το ταίρι σας . Βάλτε στο πρόγραμμα και κανένα ταξιδάκι γιατί καιρός ήταν να προσέξετε λίγο εσάς και τις ανάγκες σας !

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα.  Όλα γίνονται βάσει σχεδίου και προγράμματος πλέον και οι αλλαγές έρχονται για ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας . Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με εσάς νικητές.  Όλα τα σχέδια σας ευνοούνται και το χαμόγελο σας επιστρέφει στα χειλάκια σας . Η ψυχή σας θα γεμίσει με υγεία,  ευτυχία,  αγάπη και εσείς απλά θα βάλετε το πάθος που πρέπει !

 

 

Τοξότης

22/11-21/12

Tον τελευταίο καιρό τρέχετε συνέχεια και οι ανατροπές πέφτουν βροχή στον επαγγελματικό τομέα.  Με χαλαρή διάθεση θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια και ο επαγγελματικός τομέας θα περάσει από ένα φίλτρο καλύτερο.  Ερωτικά θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε ό, τι καλύτερο στον ερωτικό σας σύντροφο.  Με καθαρό μυαλό και ήσυχη συνείδηση,  θα πάρετε σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Η  διάθεση σας χαρακτηρίζει αυτό που κρύβει η ψυχή σας !  Δώστε σημασία στα πρακτικά σας σχέδια!  Δημιουργούνται ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις αλλά και αλλαγές ! Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται άνοδο και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα των οικονομικών σας.  Ο ερωτικός τομέας όμως φέρνει επίσημα πράγματα και θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας ! Έρωτας και πάθος θα παντρευτούν αρμονικά και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ψυχολογία σας !

 

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Η ώρα της αλήθειας ήρθε και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας,  χωρίς να φοβάστε τίποτα!  Όλα στρώνουν αισθητά στα επαγγελματικά σας σχέδια και νέοι στόχοι θα πάρουν σάρκα και οστά γρήγορα!  Νέοι άνθρωποι θα γίνουν σταθμός στην καριέρα σας και εσείς θα ξεπεράσετε τα όρια σας.  Ο ερωτικός τομέας όμως , φέρνει επιτέλους χαρές και δωράκια μόνο για εσάς !

 

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον αφήσετε τον μπαμπά Κρόνο να κάνει την δουλειά του,  η οποία θα σας απογειώσει πνευματικά… Ο επαγγελματικός τομέας θα στρώσει εντελώς και νέες δράσεις και ευκαιρίες είναι καθ’ οδόν…  Ο ερωτικός τομέας σας δίνει χαρές απλόχερα και μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια παρέα με το ταίρι σας!  Δώστε σημασία στα θέλω σας , αλλά και του συντρόφου σας , για να βρείτε ισορροπίες!

 

 

Astrotips

 

 

Κριός :             Δώσε σημασία στα συναισθήματα !

Ταύρος :          Έχε πίστη στο όραμα σου !

Δίδυμος :         Κάνε υπομονή στα οικονομικά !

Καρκίνος :       Βάλε το ωραίο χαμόγελο σου και λάμψε !

Λέων :             Άφησε πίσω τα παλιά !

Παρθένος :      Βάλε το γκολ στον ερωτικό τομέα !

Ζυγός :            Δώσε σημασία σε συνεργασίες !

Σκορπιός :       Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Τοξότης :         Δώσε τα ρέστα σου στην δουλειά !

Αιγόκερως :     Κάνε υπομονή στα οικογενειακά σου !

Υδροχόος :      Βάλε τις σκέψεις σου σε τάξη !

Ιχθύες :           Βλέπε άκου και πράξε αναλόγως !

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος