Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα. Οι ευκαιρίες είναι πολλές για να βρεθούν ισορροπίες ανάμεσα σε έξοδα και έσοδα για όλα τα ζώδια…Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας ,  χωρίς να φοβάστε τίποτα και να βάλετε θεμέλια στην ζωή σας όπως ακριβώς θέλετε !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrology news.

 

Κριός

20/3-19/4

Δώστε σημασία στον επαγγελματικό τομέα !  Υπάρχουν ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας.  Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις με άτομα κύρους που ανοίγουν πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.  Η αισιοδοξία σας είναι στο ζενίθ σας και μπορείτε να κοιτάξετε τα ερωτικά σας σχέδια,  τα οποία ευνοούνται χάρη στην εύνοια του Άρη και της Αφροδίτης απ’ τον Λέοντα .

 

Ταύρος

20/4-21/5

Η αγάπη είναι το φάρμακο για όλα. Η καρδούλα σας γεμίζει με ωραία συναισθήματα και μπορείτε αυτή την ενέργεια να την κάνετε δύναμη στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον ερωτικό. Όλα αλλάζουν αισθητά , χωρίς όμως πίεση και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας,  χωρίς να φοβάστε πλέον τίποτα. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και πρέπει να δώσετε σημασία στα θέλω σας, αλλά και του συντρόφου σας !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Σημασία έχει να πετύχετε τα σχέδια σας , τα οποία ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά τα επαγγελματικά σχέδια σας και να βάλετε νέα σχέδια σε εφαρμογή,  τα οποία θα φέρουν καλά αποτελέσματα οικονομικά μέσα στην εβδομάδα σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στον βωμό του έρωτα !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Όλα τα επίπεδα της ζωής σας είναι σε εξέλιξη και πρέπει να έχετε τον νου σας σε όλα για να αποφύγετε τυχόν λαθάκια. Ο οικογενειακός τομέας σας απορροφά με λίγες εντάσεις , όμως οι λύσεις θα βρεθούν όπως και οι ισορροπίες. Τα ερωτικά όμως σχέδια είναι σε καλό δρόμο και μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας με όπλο την αγάπη . Όμως θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να ξεκαθαρίσετε με τον σύντροφό σας μερικά  θεματάκια , τα οποία σας βασάνιζαν τον τελευταίο καιρό .

 

 

Λέων

23/7-22/8

Η Αφροδίτη και ο Άρης σας δίνουν την δυνατότητα να ξεφύγετε από φοβίες και τοξικές ενέργειες κάποιων ανθρώπων που σας θέλουν υπό στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον ερωτικό. Όλα θα γίνουν με ηρεμία, σαφή στόχο και σχέδιο. Όλα θα πρέπει να μπουν στο μικροσκόπιο σας και να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και των συναισθημάτων σας. Ο έρωτας είναι σαν πύρινη λαίλαπα και σας θέλει πρωταγωνιστές της εβδομάδας !

 

 

Παρθένος

23/8-22/9

Έχετε μια γλυκιά γεύση από επιτυχία στην καριέρα σας αλλά και στον ερωτικό τομέα.  Αφήστε πίσω τα παλιά και δώστε σημασία στα καινούργια σχέδια σας σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα . Δώστε χρόνο στις ανθρώπινες σχέσεις σας και βάλτε στόχους με σκοπό να αναδείξετε τα ταλέντα σας χωρίς καμία απολύτως φοβία.  Ώρα λοιπόν για μεγάλες δόξες !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Η ώρα της αλήθειας ήρθε και πρέπει να ξεκαθαρίσετε επιτέλους την θέση σας στο αντικείμενο του πόθου σας.  Ανοίξτε την καρδιά σας με σκοπό να ηρεμήσετε. Όλα θα γίνουν αν αφήσετε την καρδιά σας ανοιχτή και θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα.  Απ’ την άλλη πλευρά , ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία και αυτό συντελεί στην αύξηση των εσόδων σας αλλά και στην ψυχική γαλήνη σας…

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Οι αλλαγές έρχονται με σκοπό την άνοδο σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο.  Δώστε σημασία στα σχέδια σας αλλά και στα συναισθήματα του συντρόφου σας, χωρίς να πιέσετε ο ένας τον άλλον. Όλα θα γίνουν βάσει σχεδίου και προγράμματος. Η εβδομάδα αυτή θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα , όμως θα πρέπει να προσέχετε τις οικονομικές συναλλαγές σας για να κρατηθούν ισορροπίες παντού !

 

 

Τοξότης

22/11-21/12

Έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από τοξικές ενέργειες κάποιων ανθρώπων μέσα στην εργασία σας αλλά εσείς θα αποδείξετε ότι δεν δίνετε σημασία στα λόγια τους με σκοπό να έρθετε κοντά στην ευτυχία αλλά και την επιτυχία σας. Οι ανώτεροι σας επιβραβεύουν και μπορείτε να βάλετε θεμέλια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Ο οικονομικός τομέας υπόσχεται άνοδο,  όμως προσέχετε έκτακτα έξοδα  μέσα στην εβδομάδα,  που μπορούν να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις.  Ήρθε η ώρα των αποφάσεων παρέα με το ταίρι σας !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Κάντε νέα αναζήτηση σχεδίων σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα ! Δώστε σημασία στα θέλω σας , χωρίς να πιέσετε άλλο τον εαυτό σας.  Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη ψυχή σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην εβδομάδα σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Μετά από πολλά δύσκολα διαστήματα θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Τώρα ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σας και εσείς θα μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τον καλύτερο εαυτό σας !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Κάντε νέα αναζήτηση σχεδίων και βάλτε νέα θεμέλια στην όμορφη ζωή σας. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει με ξεκάθαρο μυαλό θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Ο              επαγγελματικός τομέας ευνοείται αρκετά και αισθητά αυτή την περίοδο . Δώστε σημασία σε κάθε νέα ευκαιρία. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία,  καθώς ο Κρόνος σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσει το θόλο τοπίο μέσα στον δεσμό σας.  Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην εβδομάδα σας. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει βάσει σχεδίου και προγράμματος .

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Η ζωή σας αλλάζει γρήγορα και εύκολα από δω και μπρος και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.  Όμως οι τοξικές ενέργειες κάποιων θα σας φέρουν λίγα νεύρα και σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε αισθηματικό τομέα.  Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς να φοβάστε τίποτα. Πρέπει να διατηρηθούν οι ισορροπίες μεταξύ δουλειάς οικογένειας και οικονομίας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά και θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης παρέα με το ταίρι σας.  Βάλτε στο πρόγραμμα και κανένα ταξιδάκι …

 

Astrotips

 

Κριός :            Δώσε σημασία στα απλά ζητήματα !

Ταύρος :         Κάντε κλικ στην εικόνα σας …

Δίδυμος :        Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Καρκίνος :      Όλα θα γίνουν με ηρεμία !

Λέων :             Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής …

Παρθένος :      Κάνε κλικ στην καρδιά σου !

Ζυγός :            Ηρεμία και χαλάρωση θέλει η ζωή !

Σκορπιός :       Βάλε ένα καλύτερο πρόγραμμα στον επαγγελματικό τομέα !

Τοξότης :         Δώσε σημασία στα θέλω σου !

Αιγόκερως :     Δώσε σημασία στην ξεκούραση σου !

Υδροχόος :       Μην δίνεις σημασία σε λόγια !

Ιχθύες :            Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου …

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος