Μια εβδομάδα ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες είναι αυτή που θα διανύσουμε. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , αφού η σύνοδος Κρόνου-Δία που έγινε , μας έδωσε ενέργεια και ευκαιρίες για σημαντικές επαφές και εξελίξεις στην εργασία, στην φιλία και στην ερωτική ζωή. Τα πράγματα αλλάζουν αισθητά και μπορούμε να κάνουμε ένα ψυχικό ρετους με αποτέλεσμα την καλύτερη διαχείριση στην ζωή μας τόσο σε οικονομικό ,όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η εβδομάδα αυτή αποζητά χαλάρωση ψυχής, καλές επαφές με τρίτους και άτομα κύρους…Δώστε βάση σε ήρεμους διαλόγους !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrology news.

 

 

Κριός ♈

20/3-19/4

Η δυνατότητα που έχετε μέσα στην εβδομάδα για να κλείσετε συμφωνίες και να έχετε άνοδο στον οικονομικό τομέα είναι μεγάλη. Το πάθος σας είναι πύρινο και μαγνητίζει τους πάντες. Δώστε σημασία στα ερωτικά σας σχέδια και δώστε πρωτοβουλίες στο ταίρι σας για να συνδεθείτε καλύτερα. Προσοχή σε μυοσκελετικά θέματα και επαφές με μεταλλικά αντικείμενα! Από δω και μπρος το κλίμα των ημερών θα σας ανεβάσει την διάθεση !

 

 

 

Ταύρος ♉

20/4-21/5

Θα πρέπει να δώσετε σημασία στα θέλω σας χωρίς να φοβάστε τίποτα. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες είναι πολλές και φυσικά όλα λειτουργούν χάριν στο πιστό πρόγραμμα σας. Προσοχή σε αλλεργίες και έκτακτα έξοδα !Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο… Δώστε σημασία στα θέλω του συντρόφου σας και θα κάνετε νέα σχέδια για ένα καλύτερο μέλλον! Η εβδομάδα αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τα ποιο γλυκά συναισθήματα σας!

 

 

 

Δίδυμοι ♊

22/5-21/6

Έχετε μια γλυκιά εβδομάδα με πολλές χαρές και δυνατές συγκινήσεις μέσα από την εργασία, την  οικογένεια και τον  έρωτα. Τα σχέδια σας είναι έτοιμα να υλοποιηθούν και πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στα πρακτικά σας ζητήματα . Ο ερωτικός τομέας,  σας δίνει απλόχερα την θετική ενέργεια του. Με εφηβική διάθεση θα βρείτε λύσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας …Προσοχή σε γαστρικά ζητήματα και ανούσιες κουβέντες που μόνο να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας μπορούν!

 

 

Καρκίνος ♋

22/6-22/7

Η ψυχολογία σας είναι λίγο κάπως αυτές τις ημέρες και πρέπει να δώσετε σημασία στα δικά σας σχέδια. Μην αναλώνετε την ενέργεια σας σε τρίτους γιατί στο τέλος θα βγείτε αδικημένοι…Είναι η στιγμή να βάλετε νέα σχέδια σε εφαρμογή  και να χαρείτε επιτέλους και εσείς με την σειρά σας! Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά και πρέπει με καθαρό μυαλό και ψυχή χωρίς ενοχές να πάτε την ζωή σας παρακάτω με σκοπό την αγάπη και την ευτυχία !

 

 

Λέων ♌

23/7-22/8

Εβδομάδα με κάθαρση ψυχής… Διώχνετε από κοντά σας τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις που σας πλήγωσαν και έγιναν βάρος στην ζωή σας. Νέα σχέδια έρχονται τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον ερωτικό, με σκοπό να δείξετε τι  είναι η λιονταρίσια καρδιά και ψυχή. Βάλτε θεμέλια αθόρυβα μιας και στον περίγυρο σας δεν είναι όλοι θετικοί απέναντι σας!

 

 

Παρθένος ♍

23/8-22/9

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε ! Μέσα στην εβδομάδα θα πάρετε αποφάσεις και χαρές με σκοπό την άνοδο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Από δω και μπρος θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο με τον τομέα εργασία μιας και η κόπωση θα γίνει υπερκόπωση… Αφήστε τα συναισθήματα σας να βγουν στην επιφάνεια και θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές ! Με τον ερωτικό σας σύντροφο  όλα πηγαίνουν βάση σχεδίου…

 

 

Ζυγός  ♎

23/9-22/10

Η ζωή σας αλλάζει γρήγορα και σταθερά βήματα έρχονται μέσα στην εβδομάδα να  ηρεμήσουν λίγο την ψυχολογία σας !Δώστε σημασία στα οικονομικά σας , για να μην βγείτε εκτός προγράμματος , μιας και παρουσιάζονται  έκτακτα έξοδα !Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά… Αφήστε πίσω τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις και δεν θα βγείτε χαμένοι…Ήρθε η ώρα να βάλετε θεμέλια και να βάλετε νέα σχέδια σε δράση… Ένας καλός απολογισμός δεν βλάπτει για να συνδεθείτε καλύτερα με τον εαυτό σας !

 

 

Σκορπιός  ♏

23/10-21/11

Η Αφροδίτη καλά κρατεί στο ζώδιο σας και προσπαθεί για το καλύτερο στην ερωτική σας ζωή και διάθεση. Όλα αλλάζουν αισθητά γύρω σας και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και των συναισθημάτων σας. Καλοί φίλοι σας στηρίζουν και μπορείτε να δείτε την ζωή σας με ένα ποιο αισιόδοξο μάτι…Βοηθά η θετiκή ενέργεια και σκέψη για να βγείτε νικητές σε όλα !

 

 

Τοξότης ♐

22-11-21/12

Φλογερή εβδομάδα αυτή και εσείς ακτινοβολείτε γύρω σας. Δώστε νέα πνοή στα σχέδια σας κυρίως τα ερωτικά. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο και μπορείτε να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια μέσα στην εργασία. Η λάμψη του έρωτα είναι για εσάς το Α και το Ω… Βάλτε πλάνα με τον ερωτικό σας σύντροφο  και θα δείτε την ζωή σας να μεταμορφώνεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα !

 

 

Αιγόκερως ♑

22/12-20/1

Η εβδομάδα σας αγαπημένα μου φιλαράκια είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας…Η ζωή σας αλλάζει γρήγορα και εύκολα! Μέσα στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις αλλά και ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας. Ο ερωτικός τομέας μετά από έναν κυκλώνα συναισθημάτων θα έχει σταθερή πορεία. Δώστε σημασία στον σταθερό διάλογο και με ηρεμία ψυχής όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε…

 

 

Υδροχόος ♒

21/1-19/2

Η εβδομάδα των αποφάσεων ήρθε για να τα πείτε επιτέλους έξω απ’ τα δόντια! Σε όσους πλήγωσαν τα αέρινα συναισθήματα σας θα πρέπει να χαλαρώσετε και να κάνετε ένα καλύτερο πρόγραμμα για την ζωή σας. Θα διώξετε την αρνητική ενέργεια του περίγυρου σας και θα ανοίξουν επιτέλους οι πόρτες για εσάς με σκοπό την επιτυχία σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά…

 

 

Ιχθύες ♓

20/2-19/3

Αφήστε τη διάθεση σας να ανέβει προς τα πάνω. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και πρέπει να δώσετε σημασία στα νέα δεδομένα μέσα σ’ αυτόν…Η προσαρμογή θα είναι εύκολη και έτσι θα έχετε άνοδο και στον οικονομικό τομέα .Ο ερωτικός τομέας είναι σε πολύ καλό επίπεδο και πρέπει να βάλετε θεμέλια στον δεσμό σας… ‘Έρχονται καλές αλλαγές για ένα καλύτερο μέλλον !

 

Astrotips

 • Κριός :        Διώξτε φοβίες και πάρτε αποφάσεις !
 • Ταύρος :     Βάλτε νέα σχέδια στην πλώρη…
 • Δίδυμος :    Διαλογισμός και προσευχή τα όπλα σας !
 • Καρκίνος :   Η αδιαφορία είναι το φάρμακο …
 • Λέων :         Ηρεμία και γαλήνη θέλει…Όχι νευράκια !
 • Παρθένος :  Ένα πρόγραμμα καλύτερο θα είναι η λύση !
 • Ζυγός :        Μην αφήσετε κανέναν να παίξει με το μυαλό σας!
 • Σκορπιός :   Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αγάπη…
 • Τοξότης :     Η καλή ψυχολογία είναι το κλειδί …
 • Αιγόκερως : Δώστε σημασία στο ένστικτο σας !
 • Υδροχόος :  Όχι άλλες περιπέτειες και φιλανθρωπίες…
 • Ιχθύες :       Δύναμη μυαλού και σώματος είναι το μυστικό !

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος