Καλή εβδομάδα σε όλους σας με υγεία και ευτυχία…Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε θέματα οικονομικής φύσης και εργασιακού περιβάλλοντος. Οι όψεις των πλανητών βοηθούν όλα τα ζώδια με ηρεμία ψυχής να φύγουν από τα αδιέξοδα και να βρουν ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικονομίας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα φέρει την υπογραφή της αγάπης και του πάθους,  αλλά θα προσέξουμε τον Ουρανό στον Ταύρο που φέρνει αλλαγές και αιφνίδιες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλα θα γίνουν εφόσον πρυτανεύσει η λογική.  Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους σας!

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

 

Κριός

20/3-19/4

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε στον επαγγελματικό τομέα την πραγματική αξία σας. Με ηρεμία ψυχής και καλό διάλογο θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια. Δώστε σημασία σε θέματα οικονομικής φύσης και προσεκτικά τα βήματα σας στα έξοδα σας ! Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά αλλά θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο αυτήν την περίοδο και παρέα με το ταίρι σας να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον !

Ταύρος

20/4-21/5

Ο Ουρανός στο ζώδιο σας παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και την αλλαγή σχεδίων. Μπορείτε να κινηθείτε προσεκτικά και να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τα σχέδια σας. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις αλλά εσείς θα βρείτε τρόπους ώστε να μείνουν τα σχέδια σας μυστικά. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές αλλά και προσεκτικούς σε κάθε βήμα. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να βρείτε λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας. Ο τομέας οικογένεια κρύβει χαρές και εκπλήξεις!

Δίδυμος

22/5-21/6

Σημαντικές στιγμές θα ζήσετε μέσα από την οικογένεια σας και θα νιώσετε την δύναμη της αγάπης. Έχετε πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας.  Κρατήστε δίπλα σας μόνο τα θετικά στοιχεία και βάλτε την πινελιά σας ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο μετά από ένα δύσκολο διάστημα το οποίο περάσατε. Η αγάπη τελικά είναι το κλειδί για κάθε πόρτα στην ζωή σας !

Καρκίνος

22/6-22/7

Μπορεί να έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από φοβίες και εμπόδια,  όμως κάποιοι προσπαθούν να σας βάλουν εμπόδια. Σαν ντεντέκτιβ καλοί που είστε θα δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία. Δώστε την ευκαιρία στην αγάπη να σας αποδείξει ότι καλύτερο μπορεί. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το θόλο τοπίο στον ερωτικό τομέα και να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον !

Λέων

23/7-22/8

Έχετε περάσει πολλά αυτήν την περίοδο δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς να φοβάστε τίποτα. Ο βασιλιάς εξάλλου έχει πάντα τον άσσο στο μανίκι του. Τώρα μπορείτε να δείξετε την κατάλληλη στιγμή την πραγματική αξία σας στον επαγγελματικό τομέα… Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σας για τα καλά από άτομα κύρους. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο,  με σκοπό την εξέλιξη σας μέσα απ’ τα συναισθήματα σας. Πάρτε αποφάσεις με ηρεμία ψυχής και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ζωή σας !

Παρθένος

23/8-22/9

Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την καλή διάθεση σας,  εφόσον η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα. Ο τομέας εργασία θα φέρει πολύ δουλειά,  αλλά εσείς με ένα χαμόγελο θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια. Ερωτικά σας δίνεται η δυνατότητα να πετύχετε τα σχέδια σας,  με την συγκατάθεση του συντρόφου σας βέβαια. Τώρα κάθε στόχος θα περνά από φίλτρο ,ώστε να πετύχετε ότι έχετε ονειρευτεί !

Ζυγός

23/9-22/10

Έχετε πολλά στο κεφάλι σας αυτή την περίοδο!  Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς να φοβάστε τις συνέπειες ή την άποψη του περιβάλλοντος σας. Ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει έτοιμους για τα πάντα,  μιας και το παρασκήνιο είναι έντονο. Ο ερωτικός τομέας όμως έρχεται να σας τονώσει το πεσμένο ηθικό σας και μέσα από αυτόν να πάρετε δύναμη για κάθε σχέδιο σας ! Δώστε σημασία σε κάθε συμβουλή που ακούτε και βάλτε τα πράγματα στην θέση τους.  Τώρα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις με καθαρό μυαλό !

Σκορπιός

23/10-21/11

Μπορεί να έχετε λίγο πεσμένη διάθεση,  αυτό όμως οφείλεται στην κούραση που έχετε από τον επαγγελματικό τομέα… Πολλές υποχρεώσεις και πολλά τρεχούμενα έξοδα,  σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά αυτή την περίοδο. Στον τομέα της εργασίας έρχονται αλλαγές με σκοπό την επιτυχία.  Μπορεί να σας προκαλέσουν λίγο εκνευρισμό , όμως η επιτυχία , δεδομένη!  Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά , αρκεί να αφεθεί ελεύθερη η ψυχή σας !

 

 

Τοξότης

22/11-21/12

Έχετε την τάση να μείνετε συντονισμένοι στους στόχους σας και να βάλετε θεμέλια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Η θετική ενέργεια που έχετε,  σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον στόχο σας. Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται αλλαγές,  με θετική ανταπόκριση και εσείς μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας με καθαρή συνείδηση. Ο έρωτας είναι φάρμακο για εσάς και το πάθος φέρνει στο προσκήνιο πολλές χαρές.

Αιγόκερως

22/12-20/1

Η Αφροδίτη στο ζενίθ σας ήρθε να σας δώσει τη λάμψη της. Κάντε τώρα τα όνειρα σας πράξη,  με σκοπό την εξέλιξη σας σε κάθε επίπεδο της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία,  καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε την αρχή μιας νέας συνεργασίας κλάσης ανώτερης για τα στάνταρ σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά και πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο στο ταίρι σας !

Υδροχόος

21/1-19/2

Κρόνος και Δίας σας φέρνουν διλήμματα σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα. Με καθαρό μυαλό θα πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο πρόγραμμα αλλά και μέλλον. Εργασιακά θα ξεκινήσουν καινούργια σχέδια τα οποία σε συνδυασμό με το όξινο μυαλό σας,  θα φέρουν επιτυχία στην καριέρα σας αλλά και στην τσέπη σας. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει ήρεμους και διακριτικούς μιας και τον τελευταίο καιρό έχετε αρκετά παράπονα απ’ το ταίρι σας. Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας χωρίς υπερβολές !

Ιχθύες

20/2-19/3

Σας έχουν έρθει τα πάνω κάτω,  όμως εσείς έχετε ενέργεια θετική και μπορείτε να ξεφύγετε από φοβίες και κάθε είδους πρόβλημα σε όλα τα επίπεδα σας. Ο επαγγελματικός τομέας θέλει λίγη προσοχή όπως και ο οικονομικός. Μέσα στην εβδομάδα θα βρείτε τρόπους και λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά,  αλλά μην πάρετε αποφάσεις γρήγορες και επιπόλαιες , μιας και πρέπει να συνδεθείτε καλύτερα με τον ερωτικό σας σύντροφο !

Astrotips

 

Κριός :         Μην ανοίγεις τα χαρτιά σου για την εργασία !

Ταύρος :       Δώσε βάση στην καρδιά σου και μην αφήνεις κενά!

Δίδυμος :     Δώσε φως σε κάθε σκοτεινό μονοπάτι…

Καρκίνος:     Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής !

Λέων :          Άσε τους άλλους να φάνε την σκόνη σου !

Παρθένος :   Κάνε υπομονή σε οικονομικό επίπεδο!

Ζυγός :         Μην αφήνεις κανέναν να σε κάνει θύμα!

Σκορπιός :    Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Τοξότης :      Μην αναλώνεται η ψυχή σου με κατώτερα όντα !

Αιγόκερως :  Μην υπερβάλεις στον ερωτικό τομέα !

Υδροχόος :   Δώσε σημασία στα θέλω σου !

Ιχθύες :        Μην αφήνεις τον εγωισμό να μπει εμπόδιο στον έρωτα !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος