Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και καριέρας. Oι όψεις της Αφροδίτης από το ζώδιο του Αιγόκερω προωθούν νέα σχέδια και με την κατάλληλη καθοδήγηση θα έχουν αλλαγές όλα τα ζώδια. Ο Ήλιος απ’ τον Τοξότη,  φέρνει φώς,  περισσότερο φώς σε θέματα γραφειοκρατικά αλλά και σε ζητήματα καρδιάς. Ο Κρόνος και ο Δίας φέρνουν στο φως αποκαλύψεις με σκοπό την εξέλιξη στο 12ζωδιακό. Ο Ουρανός απ’ τον Ταύρο όμως,  θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο.  Σας εύχομαι ολόψυχα μια γλυκιά εβδομάδα !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

Κριός

20/3-19/4

Έχετε μια γλυκιά εβδομάδα  και πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως. Η κόπωση μεγάλη, μεγάλη και η επιτυχία σας ! Δώστε σημασία σε ζητήματα οικογενειακά και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας χωρίς να φοβάστε τίποτα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο . Η καθημερινη σας τριβή μπορεί να σας φέρει λίγες παραπάνω ευθύνες ,όμως σίγουρα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια !

Ταύρος

20/4-21/5

Έχετε μια ευλογημένη εβδομάδα… Ήρθε για εσάς επιτέλους η ώρα να ξεκαθαρίσει το θόλο τοπίο στον επαγγελματικό τομέα και να θέσετε τους όρους σας σε εργοδότες και συνεργάτες ! Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να προλάβετε τις εξελίξεις και θα δείτε διαφορά μεγάλη στον οικονομικό σας τομέα… Βάλτε νέα θεμέλια ερωτικά και θα κάνετε καλύτερη την ζωή σας ! Δώστε σημασία όμως και στα θέλω του συντρόφου σας …

Δίδυμος

22/5-21/6

Οι αλλαγές έρχονται με σκοπό την επιτυχία σας σε επαγγελματικό επίπεδο και  σε οικονομικό τομέα. Κάντε ένα καλό απολογισμό της ζωής σας , με σκοπό την άνοδο σας!  Βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή και θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά!  Δώστε την πρέπουσα σημασία στα θέλω σας και τα συναισθήματα σας. Ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε πολλές φοβίες ! Με σκοπό την ηρεμία ψυχής σας,ο φιλικός τομέας σας δίνει χαρές απλόχερα…

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Η διάθεση σας είναι μεγάλη και έχετε πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας !  Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις με άτομα κύρους. Οικονομικά δώστε λίγο χρόνο και μην κάνετε άσκοπες σπατάλες και αγορές. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά.  Δώστε τα ρέστα σας και θα έχετε την δυνατότητα εξέλιξης ! Σε ερωτικό επίπεδο κάντε κλικ σε κάθε σχέδιο σας… Από δω και μπρος θα βρείτε λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας και θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τοξικές ενέργειες…

 

Λέων

23/7-22/8

Έχετε την δυνατότητα εξέλιξης σε επαγγελματικό επίπεδο και  σε αισθηματικό τομέα.  Δώστε χρόνο στην ψυχή σας να ηρεμήσει από τα βάσανα. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το θόλο τοπίο με τοξικές ενέργειες κάποιων ανθρώπων είτε στην φιλία , είτε στον εργασιακό χώρο σας.  Κάντε κλικ σε νέα σχέδια και δώστε ρεσιτάλ αγάπης στον ερωτικό τομέα,  ο οποίος λάμπει και ακτινοβολεί ! Δώστε χώρο στον σύντροφό σας ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο στην ερωτική ζωή σας …

Παρθένος

23/8-22/9

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα.  Δώστε χρόνο , ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο. Η κούραση είναι μεγάλη, αλλά  έχετε ενέργεια θετική ώστε να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια.  Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά…Αφήστε το συναίσθημα σας , να σας οδηγήσει στην γαλήνη σας ! Ο οικογενειακός τομέας δε,  κρύβει χαρές και δυνατές συγκινήσεις . Ήρθε η ώρα της χαράς σας !

Ζυγός

23/9-22/10

Μια εβδομάδα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά θα έχετε επιτυχίες σε οικονομικό τομέα. Πρέπει να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια με έκτακτα έξοδα. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να βρείτε λύσεις σε κάθε σχέδιο σας.  Με σκοπό την άνοδο σας, βάλτε τα πράγματα στην θέση τους. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές ! Η διάθεση σας όλο και ανεβαίνει και θα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε τα ερωτικά σας σχέδια με περίσσεια ευκολία !

Σκορπιός

23/10-21/11

Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά αυτή την περίοδο και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας ! Ήρθε επιτέλους η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες του συντρόφου σας… Επαγγελματικά θα γίνουν όπως πρέπει τα πράγματα στην καριέρα σας και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις. Δώστε σημασία στα έκτακτα έξοδα που προκύπτουν μέσα στην εβδομάδα !

 

Τοξότης

22/11-21/12

Δώστε χρόνο στην ψυχή σας να ηρεμήσει λίγο από τις ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα. Ο Ήλιος φέρνει φως σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας και οι αλλαγές είναι μεγάλες και δυνατές. Έχετε κατά νου νέα αναζήτηση σχεδίων,  όμως μην ανοίξετε γρήγορα τα χαρτιά σας. Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην ψυχή σας και πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Ο ερωτικός σύντροφος σας , σας χαρίζει απλόχερα την αγάπη του… Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας και σε μυοσκελετικά ζητήματα !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Έχετε επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας,  μιας και η Αφροδίτη είναι για τα καλά στο ζώδιο σας, μέχρι στιγμής σε ορθή πορεία.  Θα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε τα σχέδια σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο !  Βάλτε τα πράγματα στην θέση τους με ωραία τρόπο,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο. Ο ερωτικός τομέας δε,  κρύβει χαρές και δυνατές συγκινήσεις !  Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε εσάς και τις ανάγκες σας !

Υδροχόος

21/1-19/2

Η διάθεση σας είναι μεγάλη και έχετε πολλές ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας!  Κάντε όμως λίγη υπομονή σε αγορές για θέματα σπιτιού… Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και καριέρας αλλά και οικονομικού τομέα. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και με παιχνιδιάρικη διάθεση θα ξεκινήσει ένα καλύτερο μέλλον ερωτικό. Όλα τα σχέδια σας δέχονται αλλαγές με θετική εξέλιξη,  όμως θα πρέπει να δείξετε την κατάλληλη στιγμή τι αξίζετε σε όλα τα επίπεδα !

Ιχθύες

20/2-19/3

Ήρθε η στιγμή να καταλάβουν κάποιοι τι αξίζετε στον επαγγελματικό τομέα !  Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις,  όμως δώστε σημασία στο έντονο παρασκήνιο που υπάρχει δίπλα σας. Οι αποκαλύψεις θα είναι σφοδρές και λυτρωτικές για εσάς αφού  μπορείτε να ξεφύγετε από τοξικές καταστάσεις. Όλα τα σχέδια σας δέχονται αλλαγές καλές και ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής και κόψτε κακές συνήθειες !

 

 

Astrotips

 

Κριός :      Δώστε χρόνο στην σχέση σας !

Ταύρος :   Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου…

Δίδυμος :  Βάλε νέα θεμέλια στην ζωή σου !

Καρκίνος : Δώσε βάση στο ένστικτο σου !

Λέων :        Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής !

Παρθένος : Κάνε κλικ στην εικόνα σου…

Ζυγός :        Άσε τα εμπόδια να φύγουν…

Σκορπιός :   Δώσε βάση στην εργασία σου !

Τοξότης :     Θέλει και λίγη ξεκούραση η ζωή σου…

Αιγόκερως : Δώσε σημασία στον έρωτα !

Υδροχόος :   Πάρε αποφάσεις με ηρεμία …

Ιχθύες :        Μην αφήσεις κανέναν να παίξει με το μυαλό σου !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος