Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για την κάθαρση της ψυχής !  H Αφροδίτη πέρασε στον Ταύρο με την αγάπη και τον έρωτα να  μπαίνουν σε λειτουργία πτήσης για όλο το 12 ζωδιακό… Ο Ήλιος απ’ τον Δίδυμο φωτίζει το μονοπάτι της ζωής και ο Κρόνος απ’ τον Υδροχόο φέρνει τα πρέπει στην επιφάνεια. Ο Άρης απ’ τον Κριό όμως βάζει στα όνειρα και προκαλεί λίγο εκνευρισμό… Από δω και μπρος η θετική ενέργεια θα είναι πρωταγωνίστρια στις ζωές σας.  Εύχομαι ολόψυχα μια γλυκιά εβδομάδα σε όλους σας !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

Κριός

20/3-19/4

Ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου , σας δίνει ενέργεια και χαρές σε κάθε επαγγελματικό σχέδιο.  Προσεκτικά όμως με  ξεκαθαρίσματα φίλων και συνεργατών και γενικά αποβάλλετε κάθε είδους εκνευρισμό σε όλα τα επίπεδα… Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία,  καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε φως στο τούνελ. Ο ερωτικός σύντροφος σας υποστηρίζει αισθητά σε κάθε σχέδιο σας !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας , σας κάνει ακαταμάχητους και ερωτικούς. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο με σκοπό την εξέλιξη σας σε οικονομικό επίπεδο. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να κάνετε όλα τα όνειρα σας πράξη. Ο ερωτικός σύντροφος σας δίνει χαρές και λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας.  Όλα στρώνουν αισθητά χωρίς υπερβολές !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο και σε  οικονομικό τομέα . Αφήστε πίσω το σκοτεινό παρελθόν σας και πάρτε φως απ τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σας.  Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σας σε όλα τα επίπεδα.  Ο ερωτικός τομέας φέρνει ευκαιρίες πρωτόγνωρες,  με σκοπό την γαλήνη στην όμορφη ψυχή σας … Ήρθε η στιγμή να καταλάβουν κάποιοι ότι αξίζετε πολλά περισσότερα και ότι είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Η  διάθεση σας είναι μεγάλη και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας . Αυτήν την περίοδο δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς να φοβάστε τίποτα .Όλα θα γίνουν όπως πρέπει με ξεκάθαρο μυαλό και ήσυχη συνείδηση. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε σοβαρά την δέσμευση. Ο ερωτικός σύντροφος σας δίνει όλη την αγάπη του και μπορείτε να προγραμματίσετε και κανένα ταξιδάκι…

 

Λέων

23/7-22/8

Με τον Άρη στον Κριό διεκδικείτε την πρωτιά.  Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις καθώς το όνομα σας γράφεται με χρυσά γράμματα… Ο ερωτικός τομέας σας θέλει κυρίαρχους του παιχνιδιού,  με σκοπό την ηρεμία στην ψυχή σας!  Η επιτυχία δεδομένη,  μην φοβάστε τίποτα ! Κάντε σχέδια σε όλα τα επίπεδα και θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά το επόμενο διάστημα.  Ήρθε η στιγμή της ανταμοιβής σας !

 

 

 

Παρθένος

23/8-22/9

Η  εβδομάδα αυτή είναι καλή για να βρείτε ισορροπίες και λύσεις σε οικονομικό επίπεδο και σε  οικογενειακό τομέα.  Μπορεί να έχετε περάσει πολλά αυτήν την περίοδο,  όμως εσείς με το χαμόγελο σας θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και ο ερωτικός σύντροφος σας δίνει απλόχερα όλη την αγάπη του. Η στιγμή της επιβράβευσης έχει έρθει για τα καλά.  Το μόνο που πρέπει να προσέχετε, είναι οι επαφές με μεταλλικά αντικείμενα !

 

 

Ζυγός

23/9-22/10

Η Αφροδίτη απ’ τον Ταύρο σας φέρνει δώρα και πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο. Ο Άρης όμως απέναντι σας απ’ τον Κριό,  σας φέρνει αντιμέτωπους με την οικογένειά και τον επαγγελματικό τομέα . Αφήστε στην άκρη τα νεύρα σας και δώστε σημασία στα συναισθήματα σας και στα νέα δεδομένα της ζωής σας. Όλα αλλάζουν αισθητά χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα.  Δώστε χρόνο σε όλα και η ανταμοιβή μεγάλη όπως και η σας !

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Έχετε ξεπεράσει πολλά εμπόδια και δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας.  Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα,  αλλά θα δώσετε σημασία σε πρακτικά ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να κάνετε καλύτερα σχέδια με σκοπό ταξίδια εσωτερικού η εξωτερικού,  παρέα με το ταίρι σας, αρκεί να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα σας . Δώστε σημασία στα θέλω σας χωρίς υπερβολές όμως !

 

Τοξότης

22/11-21/12

Έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο και σε οικονομικό τομέα. Μην αφήσετε όμως κανέναν να σας χαλάσει την καλή διάθεση σας.  Ο ανταγωνισμός λειτουργεί υπέρ σας και οι ανταγωνιστές σας τρώνε την σκόνη σας.  Μπορεί να επικρατεί ένα αλαλούμ , όμως  θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια . Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και πολλές στιγμές χαλάρωσης . Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας,  χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα !

 

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Οι όψεις των πλανητών βοηθούν στην καταπολέμηση της αρνητικής ενέργειας και σκέψης. Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε και ένα νέο μέλλον ήρθε για εσάς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας . Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται καλά οικονομικά ανοίγματα με εσάς πρωταγωνιστές και νικητές. Ο ερωτικός  τομέας  δε , παρουσιάζει άνοδο και έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε ό,τι καλύτερο έχετε μέσα σας,  στον ερωτικό σας σύντροφο,  ο οποίος θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε παλιές υποχρεώσεις και υποθέσεις που σας απασχολούσαν !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Έχετε την δυνατότητα εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Αλλαγές έρχονται με σκοπό την άνοδο στον οικονομικό τομέα.  Όλα γίνονται βάσει  σχεδίου και προγράμματος.  Δώστε χρόνο στα σχέδια σας,  τα οποία ευνοούνται χάρη στο αέρινο μυαλό σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά και μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα την ζωή σας,  παρέα με τον ερωτικό σας σύντροφο.  Η χαλαρή διάθεση θα είναι το όπλο σας,  σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Η  διάθεση σας είναι μεγάλη και μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην εβδομάδα σας,  από όλους τους τομείς σας , οι οποίοι δέχονται αλλαγές θετικές. Επαγγελματικά θα σας βοηθήσουν άτομα κύρους που θα σας δώσουν χρυσές συμβουλές.  Οικογένεια και φίλοι στηρίζουν τα όνειρα σας και ο ερωτικός τομέας δέχεται θετικές ενδείξεις απ’ το ταίρι σας.  Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας . Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον έχετε σταθερό πρόγραμμα και καλή διάθεση !

 

 

Astrotips

 

 

Κριός :         Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ταύρος :     Βάλε στοπ σε έξοδα !

Δίδυμος :    Μην κολλάς στο παρελθόν…

Καρκίνος : Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Λέων :         Βάλε το ωραίο χαμόγελο σου !

Παρθένος : Κάνε κλικ στην εικόνα σου…

Ζυγός :         Άσε την γκρίνια και δώστα όλα στην δουλειά !

Σκορπιός :    Βάλε φωτιά στον ερωτικό τομέα !

Τοξότης :      Κάνε υπομονή στα επαγγελματικά σου !

Αιγόκερως : Δώσε βάση στο ένστικτο σου !

Υδροχόος :   Ηρεμία ψυχής θέλει , όχι φωνές και νεύρα !

Ιχθύες :         Δώσε σημασία στα συναισθήματα σου , χωρίς υπερβολές !

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος