Γεια σας και χαρά σας και καλή εβδομάδα με υγεία και ευτυχία ! Mπήκαμε για τα καλά στον Δεκέμβρη και η εφηβική διάθεση από τον Τοξότη μιας και η Αφροδίτη και ο Ήλιος βρίσκονται εκεί , θα δώσουν έναν καλύτερο αέρα μέσα στον ζωδιακό κύκλο. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , με ηρεμία ψυχής και θετική ενέργεια.  Οι όψεις των πλανητών βοηθούν στην καταπολέμηση πολλών προβλημάτων και η επιτυχία θα είναι σίγουρα λύτρωση στις ψυχές όλων των ζωδίων.  Δώστε χρόνο στα σχέδια και βάλτε νέα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον.  Καλή εβδομάδα εύχομαι ολόψυχα αγαπητοί μου φίλοι…

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στην εκπομπή  ΄΄Οι απέναντι΄΄,   κάθε Τετάρτη στις 13.00 – 15.00μ.μ. στo διαδικτυακό ραδιόφωνο  News.Makedonias.gr .

 

 

Κριός

20/3-19/4

Η εβδομάδα αυτή είναι καλή για να συνδεθείτε καλύτερα με τους στόχους σας , κυρίως στον ερωτικό τομέα . Η  διάθεση σας είναι καλή  και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις παρέα με τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά  θα έχετε αρκετό τρέξιμο και τα σχέδια σας θα πάρουν σάρκα και οστά γρήγορα .  Δώστε σημασία στα οικονομικά σας και μην μπαίνετε σε περιττά έξοδα !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον επαγγελματικό τομέα.  Δώστε σημασία στα θέλω σας,  αλλά χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα.  Έκτακτα έξοδα κάνουν την εμφάνιση τους,  αλλά  θα ξεπεράσετε τα εμπόδια.  Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική τάση , αλλά θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο παρέα με το ταίρι σας.   Μην δίνετε σημασία σε λόγια τρίτων που αφορούν το δεσμό σας !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο και σε αισθηματικό τομέα,  όμως το μυαλό σας είναι βυθισμένο στα παλιά. Δώστε νέα πνοή στα σχέδια σας και πιστέψτε σε εσάς,  εξάλλου είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού !  Οι όψεις των πλανητών βοηθούν τους τολμηρούς καθώς  θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια . Ο ερωτικός τομέας ευνοείται…Δώστε τα ρέστα σας και φορέστε  το ωραίο χαμόγελο σας,  αυτό που προκαλεί ρίγος και πάθος !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Αγάπη και έρωτας μαζί συντελούν στην καλή ψυχολογία σας και εσείς ακτινοβολείτε ενέργεια θετική προς πάσαν κατεύθυνση. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο.  Δώστε τα ρέστα σας και ερωτικά θα ζήσετε όμορφες στιγμές χαλάρωσης , παρέα με το ταίρι σας,  αρκεί να ξεπεράσετε φοβίες και τοξικούς ανθρώπους . Κάντε κλικ σε κάθε τι όμορφο και γλυκό που θα ελαφρύνει λίγο την ψυχή σας !

 

 

Λέων

23/7-22/8

Έχετε την τάση να μείνετε συντονισμένοι στους στόχους σας,  κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.  Υπάρχουν λόγια και σχόλια , στα οποία δεν πρέπει να δώσετε σημασία. Στην δουλειά δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και μην ακούτε κανέναν .  Σίγουρα θα φάνε την σκόνη σας !  Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει άνοδο , καθώς έρχεστε κοντά στο ταίρι σας και μαζί θα πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον,  κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας !

 

 

Παρθένος

23/8-22/9

Καλή η εβδομάδα αυτή για να κάνετε ένα καλύτερο πρόγραμμα,  ώστε να τα προλάβετε όλα μέχρι τα Χριστούγεννα. Ο επαγγελματικός τομέας , σας θέλει δραστήριους και μαχητικούς αυτήν την περίοδο με σκοπό την αύξηση του ταμείου σας. Ερωτικά καλό θα ήταν να μιλήσετε ανοιχτά για τους προβληματισμούς σας στον ερωτικό σύντροφο σας. Σίγουρα θα σας βοηθήσει στην επίλυση των ζητημάτων σας !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Έχετε πολλές σκοτούρες στο κεφάλι σας για τα επαγγελματικά σας ζητήματα.  Δώστε χρόνο στην ψυχή σας να ηρεμήσει λίγο από τα βάσανα και μην δίνετε σημασία σε σχόλια και τοξικούς ανθρώπους μέσα στον επαγγελματικό τομέα. Ο ερωτισμός σας και το πάθος, θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.  Δώστε χρόνο στο ταίρι σας,  ώστε να σας αποδείξει πράγματα και θαύματα . Όλα τα επίπεδα της ζωής σας θα στρώσουν γρήγορα και εύκολα από δω και μπρος !

 

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο ότι είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού και νικητές. Μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και να βάλετε θεμέλια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας,  αφού το ταίρι σας είναι κερί αναμμένο για εσάς !

 

Τοξότης

22/11-21/12

Πρωταγωνιστές της περιόδου είστε αγαπημένα μου φιλαράκια και ο Ήλιος με την Αφροδίτη σας κάνουν ακαταμάχητους σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Επαγγελματικά θα ξεπεράσετε τα όρια σας και η επιτυχία δεδομένη !  Δώστε χρόνο στα σχέδια σας και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ο ερωτικός τομέας έχει πολλές χαρές και δυνατές συγκινήσεις, αφού ήρθε η στιγμή να γαληνέψετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Καλή εβδομάδα αυτή για ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε επαγγελματικό επίπεδο και σε  οικονομικό τομέα . Όλα θα περάσουν από ένα καλύτερο φίλτρο και θα μπορέσετε να κινηθείτε ανάλογα και ευέλικτα.  Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ψυχολογία σας . Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε όλα και μην ξεχνάτε , ότι έχετε κοφτερό μυαλό που γεννά ευκαιρίες και ιδέες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας !

 

 

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Η διάθεση σας είναι μεγάλη και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας.  Πλέον θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από το επαγγελματικό τρέξιμο . Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην ψυχή σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ψυχολογία σας,  αφού ο ερωτικός σύντροφος είναι μεγάλο στήριγμα για όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Το μόνο που πρέπει να του δώσετε απλόχερα την αγάπη σας !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Κάντε κλικ στην καλή λειτουργία του μυαλού σας . Γεννιούνται ευκαιρίες και ιδέες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας.  Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις με άτομα κύρους και συνεργάτες.  Ο ερωτικός τομέας όμως , σας δίνει χαρές και λύσεις σε κάθε σχέδιο σας.  Ο ερωτικός σύντροφος θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε παλιές υποχρεώσεις και υποθέσεις σας . Δώστε σημασία στα θέλω σας, χωρίς να πιέσετε άλλο εσάς και τις ανάγκες σας !

 

Astrotips

 

 

Κριός :            Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ταύρος :         Κάνε υπομονή στα οικονομικά !

Δίδυμος :        Μην ανησυχείς για τα ερωτικά !

Καρκίνος :       Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Λέων :             Δώσε βάση στο ένστικτο σου !

Παρθένος :      Κάνε υπομονή στα ερωτικά !

Ζυγός :            Δώσε σημασία στα συναισθήματα σου !

Σκορπιός :       Έχε πίστη και όραμα !

Τοξότης :         Δώσε σημασία στα απλά ζητήματα !

Αιγόκερως :     Κάνε το τεστ σου στον ερωτικό τομέα !

Υδροχόος :       Καλή διάθεση θέλει , και μπόλικη τρέλα !

Ιχθύες :           Δώσε βάση στα οικονομικά σου !

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος