Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ιερέα που βίαζε κατ’ εξακολούθηση ανήλικη στα Πατήσια.

Με το θέμα ασχολήθηκε το «Πρωινό» και έβγαλε σε ζωντανή σύνδεση τον δικηγόρο του κατηγορουμένου, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

Ωστόσο, στον αέρα της εκπομπής έγινε χαλασμός

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν η Φαίη Σκορδά είπε: «Καταλαβαίνετε ότι κάποιες υποθέσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης, πόσω μάλλον βιασμού, και πόσω μάλλον όταν προέρχονται από ανήλικα παιδιά. Σε αυτές τις υποθέσεις, ό,τι κι αν αποφασίσει το δικαστήριο, χρειάζεται να έχουμε μία ευαισθησία, χαμηλούς τόνους. Ακόμα κι όταν υπερασπίζεστε τον πελάτη σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους, έστω και ως προς σεβασμό έστω και μία τοις χιλίοις, ένα κοριτσάκι να έχει βιαστεί».

Ο κ. Θεοδωρόπουλος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εντολέα του λέγοντας ότι στη δικογραφία που έλαβε την Παρασκευή δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί ότι ο ιερέας έχει βιάσει την 16χρονη.

«Μη δικάζουμε στον τηλεοπτικό αέρα. Θα αποφασίσει ο κύριος ανακριτής και το δικαστήριο. Οφείλω να βγάλω τη θέση του ιερέα», σημείωσε ο ίδιος.

«Εσείς προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν ντόρο γύρω από το όνομά σας από τις δηλώσεις σας στην εκπομπή της Χρηστίδου μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα…», ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος είχε εμφανιστεί και στο «Καλημέρα Ελλάδα» κάνοντας έξαλλο τον Γιώργο Παπαδάκη με τα λεγόμενά του.

«Ο κύριος Παπαδάκης έκανε σόου ο ίδιος και έχω προσβληθεί και θα του κάνω και αγωγή», υποστήριξε.

Τότε, η παρουσιάστρια του είπε εκνευρισμένη: «Και η Σίσσυ τι έκανε που βγήκατε και κάνατε μία τέτοια δήλωση από το πρωί ως το βράδυ ότι είναι μόδα οι βιασμοί; Τι κάνετε τώρα; Έτσι κάνετε καριέρα;».

«Να σας πω κ. Σκορδά, θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Επειδή μου πετάτε το μπαλάκι; Μην με προσβάλλετε. Να μη σας θυμίσω μία εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία Tv με τον Αγαμέμνωνα, ο οποίος κινείται εναντίον σας. Σας παρακαλώ πολύ», τόνισε ο δικηγόρος και με το πράγμα να έχει ξεφύγει διακόπηκε η σύνδεση.