Φαντασμαγορική ήταν η εκδήλωση, με σόου πυροτεχνημάτων που έκαναν τη νύχτα – μέρα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους.

Περί τα 350.000 λαμπάκια φώτισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους που θα κοσμεί το κέντρο της Θεσσαλονίκης για όλη την εορταστική περίοδο.

zervas-dentro.jpg

“Να φέρουμε αυτές τις μέρες τις γιορτινές όλα αυτά τα μηνύματα που υπάρχουν για χαρά, για αισιοδοξία για ελπίδα, για αλληλεγγύη. Αυτό να ζητήσουμε από όλους εσάς. Γεμίστε τις καρδιές σας με όλες αυτές τις αξίες και μεταδώστε τες στους ανθρώπους που είναι δίπλα σας. Το έχουμε όλοι ανάγκη. Αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη για φωτεινές γιορτές, έχουμε ανάγκη από μουσική.” με αυτά τα λόγια χαιρέτησε την εκδήλωση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της και επίσημα καλωσόρισε τα Χριστούγεννα με το άναμμα του δέντρου στην πλατεία της Αριστοτέλους.

5750692.jpg

Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς όλων των ηλικιών βρέθηκαν στην ασφυκτικά γεμάτη πλατεία Αριστοτέλους για την μεγάλη γιορτή και μέτρησαν αντίστροφα για το άναμμα του δέντρου. Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα για 8 λεπτά γέμισαν τον ουρανό της πόλης και ενθουσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους.

Μικρά παιδιά με τους γονείς τους, έφηβοι με τις παρέες τους αλλά και Θεσσαλονικείς κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία περιμένοντας με ανυπομονησία το άναμμα του δέντρου που πλαισιώθηκε από την Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια από την συναυλία του τραγουδιστή Πέτρου Ιακωβίδη.

iakovidis.jpg
pyrotexnimata2.jpg
pyrotexnimata1.jpg
thessaloniki-christmas-071222.jpg
thessaloniki-giorti-071222.jpg
aristotelous3.jpg
aristotelous4.jpg
aristotelous5.jpg
aristotelous6.jpg