Το Flow Film και Eco Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη ανανεωμένο και μεγαλύτερο και όπως πάντα, αποφασισμένο να φέρει πιο κοντά το κοινό στα action sports και τη φύση, καθώς και να αυξήσει την οικολογική συνείδηση.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η Αποθήκη Δ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πόρτες και φιλοξενεί στις οθόνες της τις κορυφαίες ταινίες για τα actions sports (snowboard, ski, surf & ορειβασία) από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και πολλές παράλληλες δράσεις όπως VR experiences, διαγωνισμούς, εκθέσεις.

To Flow Film Festival ξεκίνησε την πορεία του το 2015 από την Αθήνα και στη συνέχεια ταξίδεψε στο Βόλο και τη Θεσσαλονίκη. Φέτος μεγάλωσε και συμπεριέλαβε έναν ακόμα όρο στην ονομασία του, τον όρο ECO και αυτό γιατί η ευαισθητοποίηση των θεατών για την προστασία του περιβάλλοντος είναι πλέον βασικός στόχος του.

Στο Flow Film & Eco Festival θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα αγαπημένα σας sports στη μεγάλη οθόνη και να ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να ζείτε πιο ποιοτικά σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Flow Film & Eco Festival 2019

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 14:00

Αποθήκη Δ’ στο λιμάνι του ΟΛΘ