Όσο η θερμοκρασία θα πέφτει μέρα με τη μέρα και το κρύο θα μας αναγκάζει να ντυνόμαστε όλο και πιο “χοντρά”, τόσο τα πουλόβερ θα βρίσκονται πρώτα στις επιλογές μας. Εξάλλου είναι ένα κομμάτι που μπορεί να ενταχθεί τόσο σε πιο casual, όσο και σε κομψότερα looks.  Μπορεί τα πουλόβερ κάποτε να ήταν κατά βάση ένα κομμάτι που θα φοράγαμε με τζιν, πλέον όμως συνδυάζεται με φούστες, γόβες, office looks και πολλά ακόμα. Τα πουλόβερ είναι απαραίτητα αυτήν την εποχή και δεν πρέπει να λείπουν ούτε από την ντουλάπα σου, αλλά ούτε και από τα looks σου.

Φόρεσέ το ακόμα και με μια κομψή φούστα. Μπορεί να είναι ακόμα και από σατέν ύφασμα, να προσθέσεις τις αγαπημένες σου γόβες και να δημιουργήσεις ένα ultra chic σύνολο. Από την άλλη βέβαια, μπορείς να το συνδυάσεις και με μια φούστα με prints, sock boots ή ankle boots. Και στις δύο περιπτώσεις μην φοβηθείς να χρησιμοποιήσεις oversized πουλόβερ.

Ένα στενό ή και πιο loose πουλόβερ δείχνει τέλειο με sneakers. Σε αυτήν την περίπτωση ταιριάζει ακόμα και η μεταλλική φούστα με πιέτες. Τώρα λοιπόν, έφτασε η στιγμή που θα τη μεταμορφώσεις σε πιο καθημερινό κομμάτι, μόνο με ένα πουλόβερ και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Η αγαπημένη σου ζιπ κιλότ μπορεί να φορεθεί στην καρδιά του χειμώνα, αν προσθέσεις κάτι ζεστό από πάνω. Φόρεσε τη με πουλόβερ και για daily εμφανίσεις επέλεξε ένα ζευγάρι μποτάκια. Εναλλακτικά και για πιο κομψό αποτέλεσμα, μπορείς να βάλεις τις αγαπημένες σου γόβες.

Αν θέλεις ένα πιο σύγχρονο look , τότε φόρεσέ το με ένα πουκάμισο από μέσα, loafers και κάνε τη διαφορά με ένα δερμάτινο κολάν ή παντελόνι.

Τέλος ο πιο συνηθισμένος και διαχρονικός συνδυασμός είναι το πουλόβερ με τζιν.  Φόρεσέ το απλά με τις κλασικές μπαλαρίνες!