Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ) διοργανώσει για δεύτερη χρονιά το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3×3 στη μνήμη του Άλκη Καμπανού που θα λάβει χώρα στις 27 και 28 Μαΐου στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της ΕΑΥΘ πραγματικά συγκινεί. Ελήφθη δε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή Άλκη Καμπανού συνεχίζεται με την οικογένειά του να αναμένει με αγωνία την εισαγγελική πρόταση για τους 12 κατηγορούμενους.

Στην εκδήλωση που έχει βασικό της σύνθημα «ο αθλητισμός ενώνει», αναμένεται να δώσουν το «παρών» συγγενείς και φίλοι του άτυχου φοιτητή, καθώς είναι αφιερωμένη στη μνήμη του. Θα λάβουν μέρος και παιδιά από τον Σύλλογο Μ.α.Μ.α. που έχει την έδρα του στη Βέροια εκεί όπου ζει η οικογένεια του Άλκη. Τα παιδιά ενωμένα στέλνουν με τον τρόπο αυτό κύματα αγάπης στον Άλκη όλων μας…

Η ανακοίνωση της ΕΑΥΘ

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών και το Παράρτημα Αθλητικής Ένωσης Βορείου Ελλάδος, στις 27 και 28 Μαΐου 2023 στην Πλατεία Αριστοτέλους, με την συμμετοχή Αστυνομικών και πολιτών, στην μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Με την παρούσα, σας προσκαλούμε στους τελικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα: