Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, η ΕΠΣ Μακεδονίας και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) στα πλαίσια των εκδηλώσεων στη μνήμη του αείμνηστου δημοσιογράφου Σταύρου Ρεπανά, συνδιοργανώνουν ημερίδα την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 και ώρα 11:30 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5 – 3ος όροφος).

Το θέμα της ημερίδας είναι «Η επιρροή της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο και την ενημέρωση».

Στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι του ΠΣΑΤ, της ΕΣΗΕΜ-Θ, της ΕΠΣ Μακεδονίας και της Περιφέρειας.

Αναφορά στο έργο και την προσωπικότητα του Σταύρου Ρεπανά θα κάνει ο επί σειρά ετών συνεργάτης του, πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ και μέλος του ΠΣΑΤ, Μάκης Βοϊτσίδης.

Ομιλητές θα είναι επίσης οι:

• Γιώργος Τραπεζανίδης, προϊστάμενος Τμήματος Αθλητικής Ενημέρωσης ΕΡΤ3-Μέλος ΠΣΑΤ: «Τρόποι προώθησης – προβολής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην τηλεόραση».

• Ο Γεώργιος Τζέτζης, Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ (Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) του ΑΠΘ: «Ο ρόλος της σύγχρονης τεχνολογίας στην αθλητική δημοσιογραφία».

• Ο Χαράλαμπος Κυργιάννης, Β’ αντιπρόεδρος ΕΠΣΜ: «Τα οφέλη των αθλητών από την επανεκκίνηση του αθλητισμού στην ψυχική και σωματική τους υγεία».

Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία οι προπονητές και ποδοσφαιριστές του Θερμαϊκού Θέρμης και του Καμπανιακού, παρουσία του προέδρου της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΣΜ, Χαράλαμπου Κυργιάννη, θα αναφερθούν στον 52ο τελικό κυπέλλου ΕΠΣΜ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαΐου και ώρα 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας και είναι επίσης αφιερωμένος στη μνήμη του Σταύρου Ρεπανά.