Πριν ακόμη καταλαγιάσει ο θόρυβος γύρω από την ταινία του «Κάποτε στο Χόλιγουντ» ο Κουέντιν Ταραντίνο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τρίτη ταινία Kill Bill.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έλαβε ήδη, πριν από λίγες ημέρες, δύο υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες, στην κατηγορία «Καλύτερου Σκηνοθέτη» και «Καλύτερου Σεναρίου» για την ταινία με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πίτ και τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Σε ραδιοφωνική του ωστόσο συνέντευξη «πέταξε» τη βόμβα για τους φανατικούς των ταινιών Kill Bill.

Όπως είπε ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι σίγουρα στα σχέδια του ένα τρίτο και τελευταίο μέρος που θα ολοκληρώνει την ιστορία της «Νύφης» που εκδικείται όσους της έκαναν κακό στη σειρά. Και μάλιστα, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως έχει συζητήσει για αυτό και με την… «Νύφη», δηλαδή την Ούμα Θέρμαν που πρωταγωνίστησε στα δύο πρώτα φιλμ.

Το δείπνο με την Ούμα Θέρμαν και οι σκέψεις Ταραντίνο για νέα ταινία

«Έφαγα χτες το βράδυ με την Ούμα Θέρμαν. Ήμασταν σε ένα πραγματικά καταπληκτικό γιαπωνέζικο εστιατόριο. Έχω μια ιδέα για το τι θα έκανα (με το Kill Bill Vol. 3). Το ζήτημα άλλωστε ήταν να κατακτήσω την ιδέα. Τι συνέβη στην “Νύφη” από τότε; Και τι θέλω να κάνω;» είπε χαρακτηριστικά ο Κουέντιν Ταραντίνο στην εκπομπή του Άντι Κοέν.

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε πως μπορεί να ήθελε πολύ οι ταινίες Kill Bill να γίνουν τριλογία, όμως δεν θα το έκανε ποτέ χωρίς μια ιδέα που να υποστηρίζει μια τρίτη ταινία. «Η Νύφη πάλεψε για καιρό και σκληρά. Έχω μια ιδέα τώρα που θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα» είπε για τη σύλληψη που τον έκανε να βάλει και πάλι στα χαρτιά την πιθανότητα μιας νέας ταινίας Kill Bill.
Το Kill Bill Vol. 3, ίσως η τελευταία ταινία του σκηνοθέτη

Σε κάθε περίπτωση, ο Ταραντίνο ξεκαθαρίζει πως όποια απόφαση και να πάρει δεν αφορά το άμεσο μέλλον. «Δεν αναμένεται να προχωρήσω στο οτιδήποτε για λίγο. Μια ταινία θα ερχόταν σε τουλάχιστον 3 χρόνια από τώρα. Είναι αναμφισβήτητα στα πλάνα» είπε ο σκηνοθέτης, ο οποίος θυμίζουμε πως έχει δηλώσει ότι η επόμενη, δέκατη τον αριθμό, ταινία του θα είναι και η τελευταία που σκηνοθετεί.

Άλλωστε, το δήλωσε και στη ραδιοφωνική του συνέντευξη όσο πιο κοφτά μπορούσε. Στην ερώτηση αν θα σχεδίαζε κάποια άλλη ταινία, εκτός από τις σκέψεις για το Kill Bill Vol. 3, απάντησε απερίφραστα «όχι»!