Από τη στιγμή που δεν έχει εγκριθεί ακόμα το ειδικό χωρικό σχέδιο και δεν έχει βγει το προεδρικό διάταγμα, στον Δικέφαλο του Βορρά είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν. Ο προγραμματισμός δεν πρόκειται να αλλάξει για την νέα σελίδα που θέλει να ανοίξει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης . Το νέο γήπεδο, η νέα Τούμπα, αποτελεί μία από τις βασικές του προτεραιότητες, παράλληλα με την πορεία της ομάδας.

Όπως αναφέρει η Metrosport, ο Ιβάν Σαββίδης προτίθεται στο μέλλον να ενισχύσει και την διοικητική ομάδα, να την θωρακίσει για να έχει πιο αποδοτικά αποτελέσματα. Αυτή την στιγμή στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ συμμετέχουν επτά άτομα. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της, Ιβάν Σαββίδης. Ο γιος του Γιώργος, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσαρόβα, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη και οι Αρτούρ Νταβιντιάν και Τρύφων Κούκιος.

Το ζητούμενο είναι εάν στις προθέσεις του μεγαλομετόχου είναι να προστεθούν άμεσα και άλλα άτομα στο νυν διοικητικό συμβούλιο, ή εάν θα προχωρήσει σε κάποιες προσθαφαιρέσεις, τις οποίες θα κρίνει ο ίδιος απαραίτητες για την πιο εύρυθμη λειτουργία της διοίκησης.

savvidis