ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ-ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ

 

Σκοπός μας δεν είναι εδω να γκρινιάξουμε αλλά να το αντιμετωπίσουμε όσο πιο δημιουργικά μπορούμε. Αδιαμφισβήτητα, ο εγκλεισμός φέρνει προβλήματα, διαφορετικά αλλά και πολλά όμοια για όλους μας. Παντρεμένους, χωρισμένους και single.

‘Ομως ας το δούμε εμείς από μια άλλη οπτική. Θετική. Ναι ΥΠΑΡΧΕΙ.

Μην ξεχνάμε, ότι μιλάμε για καραντίνα Volume 2 και ευχόμαστε και η τελευταία. Στην πρώτη γίναμε όλοι Master Chef και Ολυμπιονίκες. Καλά όλα αυτά, δεν λέω, αλλά δεν  το εξελίσσουμε λίγο τώρα; Για παράδειγμα , τί λέτε ν’ ασχοληθούμε λίγο με την ψυχούλα μας και με αυτά που μας βασανίζουν και θέλουμε να απαλλαγούμε; ΧΡΟΝΟ έχουμε. Δικαιολογίες τέλος.

 

Έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε σίγουρα μια βελτιωμένη σχέση με τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Και θα είναι λυτρωτικό. Θα έχουμε δύναμη και απόθεμα να δώσουμε και χώρο υγιή να λάβουμε.

Τον τρόπο μην τον ρωτάτε .Ο καθένας ξέρει καλύτερα με ποιο τρόπο θα το καταφέρει αυτό. Γιατί ο καθένας μας ξέρει καλύτερα τί βάρος κουβαλάει μέσα του και τι θέλει ν’ αλλάξει. Σας έχω εμπιστοσύνη. Όχι μαυρίλα.

Άλλωστε πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι θα ανταμώσουμε και είναι υπέροχο να δείξουμε όλοι την βελτιωμένη – δουλεμένη μα πάνω απ’ όλα καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Γενικά στην καθημερινότητα μας δεχόμαστε πιέσεις για το πως πρέπει να είμαστε, τί πρέπει να κάνουμε, πώς πρέπει να συμπεριφερθούμε, τί πρέπει να φάμε, πώς πρέπει να γυμναστούμε πότε να γελάμε και πότε να κλαίμε και άλλα πολλά πολλά.

Σαν θέμα είχα στο μυαλό μου την καραντίνα με την έννοια της απομόνωσης και των κοινά αποδεκτών πραγμάτων που θα ήταν καλό να κάνουμε για να νιώσουμε καλύτερα.

Εγώ πάω ένάντια στα εξωτερικά ερεθίσματα και προτρέπω να ασχοληθούμε με το μέσα μας. Εσείς;

Εσείς να κάνετε ότι θέλει η ψυχούλα σας για να είστε καλά .

Στο τέλος αυτό κρατήστε.

 

Φιλίκά όλα και όχι συμβουλευτικά.