Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα στην παρουσίασή του ξεκαθάρισε το παν γι’ αυτόν είναι οι νίκες και για αυτόν τον λόγο ήρθε στην ΑΕΚ.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον νέο μας προπονητή. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Και σε αυτόν και στο τιμ του. Ένα πράγμα πολύ σημαντικό όταν μιλήσαμε με τον Μάσιμο Καρέρα είναι ότι τον ρώτησα αν ήταν έτοιμος να έρθει. Μου είπε ότι “είμαι έτοιμος να έρθω και να κερδίσω”. Είναι πολύ σημαντική αυτή η νοοτροπία για την ΑΕΚ. Τόσο ο προπονητής, όσο και ο τεχνικός διευθυντής αλλά και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να την έχουν. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Έπειτα ο Καρέρα έκανε την αρχική του τοποθέτηση: «Καλησπέρα. Δέχθηκα αυτή την πρόκληση μετά τη συζήτηση που είχα με τον Ίλια. Κατάλαβα ότι η ομάδα θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών και να μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίζει. Εγώ πάντα έπαιζα για να κερδίζω και αυτή είναι η δική μου νοοτροπία. Ήμασταν σε πλήρη αρμονία με τον Ίλια όταν μιλήσαμε και είχαμε κοινή φιλοσοφία στον τρόπο που θα περάσουμε αυτό στους παίκτες».