
Οι «κίτρινοι» κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όταν έχτισαν διαφορά 21 πόντων (42-21) και στη συνέχεια φρόντισαν να κλειδώσουν το ροζ φύλλο αγώνα.
Πρώτοι σκόρερ ήταν ο Κεν Μπράουν με 22 πόντους με 5/9 τρίποντα, και τον ακολούθησαν οι Φιτζπάτρικ (19π.) Ντραγκίσεβιτς (13π., 14ρ.), Μποχωρίδης (10π., 7ασ.) και Μιλόσεβιτς (13π.).
Από την άλλη πλευρά, από τον Ήφαιστο που εμφανίστηκε ουσιαστικά στην τρίτη περίοδο, πρώτοι σκόρερ οι Σμιθ και Γκίλμπερτ που είχαν από 18 πόντους.
Latest posts by My City Team (see all)
- Εύα Μαντά-Idriz Sanie: Στα backstage του βιντεοκλίπ για το ερωτικό τους ντουέτο (teaser) - November 29, 2023
- Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στα Βαλκάνια για τρίτη διαδοχική χρονιά - November 29, 2023
- H Κέλλυ Καμπάκη εκφράζει την αγανάκτησή της για τη διακοπή της δίκης της αδικοχαμένης κόρης της - November 29, 2023