Δείτε όσα ανέφερε ο “Παπα-Μιχάλης” για τη σειρά, για το αν θα συνεχιστεί και δεύτερη σεζόν και για όσα έζησε στο πλευρό του Νίκου Ξυλούρη!

 

Ο παππούς του τον προόριζε για παπά, εκείνος ονειρευόταν να γίνει τραγουδιστής, εν τέλει τον κέρδισε η υποκριτική, ωστόσο, έστω και με κάποιες δεκαετίες καθυστέρηση, τα ράσα τα φόρεσε.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Αεράκη, που διαπρέπει στον ρόλο του παπά-Μιχάλη στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Alpha «Σασμός».

Στη σειρά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες στο χωριό του. Και ομολογουμένως το έργο του είναι αρκετά δύσκολο, καθώς σε αυτό κυριαρχούν τα μεγάλα μυστικά, τα πάθη και οι απαγορευμένοι έρωτες.

Αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό, που επί 17 χρόνια ήταν καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης και έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στο Θέατρο, μετρώντας παράλληλα σημαντικές συνεργασίες και στον χώρο της τηλεόρασης, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο allyou.gr.

O Μιχάλης Αεράκης στην κουβέντα που κάναμε μας μίλησε για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, για τον ιερέα παππού του από τα Ανώγεια, για τον κομβικό ρόλο του Παπα-Μιχάλη στη σειρά, ενώ μας απάντησε σε κάθε μας ερώτηση για τον «Σασμό».

Παράλληλα μας μίλησε για τα χρόνια που έζησε στο πλευρό του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη, για τους Κρητικούς, ενώ, μεταξύ άλλων, πήρε θέση για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και όχι μόνο από γνωστούς ηθοποιούς.

Διαβάστε περισσότερα: