Πέμπτη (21/11) σήμερα και όλα δείχνουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» δε θα καταφέρουν να χρησιμοποιήσουν κάποιον νέο ξένο παίκτη, τουλάχιστον καλύπτοντας το κενό του Τζόρτζε Γκάγκιτς. Ο Τορλίν Φιτζπάτρικ αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όμως από τη στιγμή που παραμένει εκκρεμές το θέμα της φορολογικής ενημερότητας και το ban του Ουίβερ, δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής (24/11) με το Περιστέρι.

Χθες ο Α.Σ. ΑΡΗΣ κατέθεσε ακόμα ένα ποσό στην Εφορία για τη διευθέτηση της φορολογικής ενημερότητας, όμως η ΚΑΕ δεν κατέβαλε τα απαραίτητα χρήματα για να κλείσει το θέμα. Βέβαια, με δεδομένο ότι παραμένει το ban από τον Ουίβερ, ακόμα και να διευθετήσει μέχρι αύριο η ΚΑΕ το θέμα της ενημερότητας, το μόνο που θα καταφέρει είναι να ενεργοποιήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Γιάννης Σιδηροηλίας.

Ίσως και σήμερα, στην ΚΑΕ περιμένουν την εκταμίευση ενός ποσού από τη χορηγία της Betshop, όμως σήμερα είναι αργά για να παρουσιαστεί ο ΑΡΗΣ ενισχυμένος στον κρίσιμο κυριακάτικο αγώνα. Κι αυτό επειδή για να διευθετηθεί τυπικά το ban της ΦΙΜΠ, ακόμα κι αν καταβληθεί το ποσό που πλησιάζει τα 20.000 ευρώ, πρέπει να υπάρξει ανταλλαγή και αποστολή υπογραφών από τον Ουίβερ, τον μάνατζέρ του και στη συνέχεια αποστολή του «λέτερ οφ κλίαρενς» από τη Γαλλία. Όλα αυτά, από τη στιγμή που το θέμα είναι εκκρεμές, σε δύο μέρες μόνο με θαύμα μπορούν να γίνουν.