Πασχαλάκης και Παπαδοπούλου τσακώθηκαν στην παραλία Θεσσαλονίκης

Το ζευγάρι είχε ένα δημόσιο καυγαδάκι, σύμφωνα με το περιοδικό «You». Μάλιστα, οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν γνώριζαν ότι τους ακολουθούσε φωτογράφος που κατέγραφε τον καυγά τους. Έτσι, στην εκπομπή «Πρωινό Μου», παρουσιάστηκαν και κάποιες φωτογραφίες που συνοδεύουν το ρεπορτάζ. Βλέπετε, ούτε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, ούτε η πασίγνωστη τραγουδίστρια είχαν αντιληφθεί τον φωτογράφo που τους ακολουθούσε.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

. Είναι γνωστό πως το τελευταίο διάστημα επαγγελματικοί λόγοι κρατούσαν την τραγουδίστρια στη συμπρωτεύουσα, αφού πρωταγωνιστούσε στo θεατρικό «Ομμάτια δακρωμένα – Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα» γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία και παίρνοντας παράταση για νέες παραστάσεις από τον Μάρτιο.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Στο μεσοδιάστημα συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού συνήθως την υποδέχεται εκεί ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, με τον οποίο διατηρεί σχέση τους τελευταίους περίπου πέντε μήνες. Έτσι έγινε και την περασμένη Παρασκευή, μόνο που αυτή τη φορά το κλίμα δεν ήταν τόσο ευχάριστο…

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα του YOU, η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη εξαρχής, με το ερωτευμένο ζευγάρι να απομονώνεται στην παραλία και την Ειρήνη Παπαδοπούλου να μιλάει σε έντονο ύφος στον σύντροφό της τραβώντας το μπουφάν του και δείχνοντας έντονα δυσαρεστημένη -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- και εκείνον να την ακούει στωικά, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να οξυνθούν περαιτέρω τα πνεύματα…

Παπαδοπούλου Πασχαλάκης καυγάς περιοδικό you

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η μεταξύ τους στιχομυθία κράτησε για αρκετή ώρα μέχρι να πέσουν οι τόνοι και να φύγουν με το αυτοκίνητο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, έχοντας λύσει την παρεξήγηση!

Πασχαλάκης Παπαδοπούλου σχέση

Από την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησαν οι φουρτούνες για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη μετά από το επεισόδιο με την Ειρήνη. Κάποιοι, μάλιστα, μιλάνε για την πρώτη σοβαρή κρίση στην σχέση τους, κάτι βέβαια που προσπαθούν και οι ίδιοι να ξεπεράσουν περνώντας οι μέρες. Και σα να μην έφτανε αυτό το περιστατικό, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε φουρτούνες και εντός γηπέδων, καθώς την περασμένη Κυριακή ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα..