Αιρετοί και υπάλληλοι του Δήμου Θεσσαλονίκης συγκροτούν για ακόμη μια φορά ομάδα μπάσκετ για καλό σκοπό. Θα αντιμετωπίσουν τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης (ΣΒΚΘ) σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων που Παιδικού Χωριού Πλαγιαρίου.

Μάλιστα στην ομάδα του Δήμου συμμετέχει και ο ίδιος ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος μετά την πρόσφατη παρουσία του ως… μαέστρου στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα δείξει και τις μπασκετικές του ικανότητές, ενώ, μεταξύ των συμπαικτών του θα βρίσκονται και αντιδήμαρχοι!

Αναλυτικά η σύνθεση των ομάδων έχει ως εξής:

Ομάδα Δήμου Θεσσαλονίκης: Ζέρβας Κ., Λεκάκης Π., Ζεϊμπέκης Ν., Μπαρμπουνάκης Α., Βασιλόπουλος Τ., Ιατρόπουλος Δ., Καριώτης Β. Κανλής Κ., Κανδυλιάρης Ι., Μαυράκης Κ., Σαμλίδης Ν., Παπαστέργιος Γ., Νικολαϊδης Ι., Τράσκας Γ., Ταλιαδώρος Α., Πετράς Γ. με κόουτς τον Α. Κουφφογιάννη και μάνατζερ τον Λ. Αρβανίτη.

Ομάδα Βετεράνων Θεσσαλονίκης: Μαργαρίτης Β., Χαραλαμπίδης Κ., Σταυρόπουλος Ν. Καρατζουλίδης Δ., Παπαδόπουλος Δ., Κακιούσης Λ., Μασλαρινός Γ., Χατζηβρέτας Ν., Τουκμενίδης Μ. , Κουντουράκης Χ. , Κατσιβέλης Α., Παναγιωτίδης Ν., Τσελεμπής Γ., Σκόνδρας Δ. με κόουτς τους Μ. Γιαννουζάκο και Λ. Τσαβά και μάνατζερ τον Τ. Ζουρνατζίδη.

«Ας βάλουμε ένα τρίποντο SOSSTO για καλό σκοπό!… » είναι το μήνυμα του αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στο γήπεδο ΜΕΝΤ.