Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης διοργανώνει webinar με θέμα «Οδηγός επιβίωσης για την επανεκκίνηση του τουρισμού» , την Τετάρτη 14 Απρίλιου 2021 και ώρα 15:00 μμ.

Χαιρετισμοί:

Χαιρετισμός από την Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου.

Πρόγραμμα:

Ομιλίες:

«Βέλτιστες πρακτικές για την επόμενη ημέρα επανεκκίνησης του τουρισμού» – Δρ. Ευάγγελος Χρήστου, κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης ΔΙΠΑΕ.
​​
«Ελληνικός Τουρισμός 2021: Επανεκκίνηση ή νέο ξεκίνημα; Στρατηγική για τη μεταβατική περίοδο, από την επιβίωση προς την αειφορία.» – Γιώργος Δρακόπουλος, ιδρυτής και CEO της Tourism Generis.

«Ψηφιακός Μετασχηματισμός Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην πράξη» – Τάσος Γούσιος, ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Alpha Marketing.

«Oι νέες προκλήσεις για την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό μετά την πανδημία» – Δρ. Γεωργία Ζούνη, Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

«Διεθνείς Συνέργειες για την Επανεκκίνηση του Τουρισμού» – Νίκος Γκολφινόπουλος, Senior Project Specialist, UNWTO.​

«Η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας στην ξενάγηση μνημείων και αρχαιολογικών χώρων της Θεσσαλονίκης» – Δρ. Κωνσταντίνος Διαμαντάρας, Καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων ΔΙΠΑΕ.

Συντονισμός:

Νικόλ Καζαντζίδου, δημοσιογράφος στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπεύθυνη τουριστικού ρεπορτάζ στη Β.Ελλάδα.

▶️Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν. Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση απαιτείται προεγγραφή εδώ:
https://zoom.us/meeting/register/tJAocu-qqTMqEtA1sbHs10cElgJurQCqKHwl

▶️▶️Στο τέλος του live webinar θα σταλούν στους συμμετέχοντες links για ένα on demand online course του Ο.Τ.Θ. σχετικά με τις βασικές αρχές και λειτουργίες του Digital Marketing.