Στο προσκήνιο επανήλθε η υπόθεση Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για τον ΠΑΟΚ. Την επανέφεραν ΜΜΕ της Σερβίας που τον στέλνουν ξανά στη Θεσσαλονίκη κάνοντας λόγο επαφές του παίκτη με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Σέρβος φορ αποτελούσε και αποτελεί «αγαπημένο» παιδί του κόσμου, ενώ παρά το γεγονός ότι φόρεσε για λίγο χρονικό διάστημα τα ασπρόμαυρα έχει συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον οργανισμό του δικέφαλου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο «Πρίγιο» ήταν και προσκεκλημένος της ΠΑΕ στην φιέστα του νταμπλ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και τιμήθηκε κι αυτός για την προσφορά του στην πορεία της ομάδας προς την κορυφή.

Τι ισχύει όμως με το σενάριο επιστροφής του; Οι Σέρβοι υποστηρίζουν πως απομακρύνεται το ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Ερυθρό Αστέρα λόγω της εμπλοκής του δικέφαλου.

Επιμένουν πως ο παίκτης είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ιβάν Σαββίδη που από την πλευρά του κάνει προσπάθεια να αποκτήσει τα δικαίωματα του από την Αλ Ιτιχάντ.

«Ο Σέρβος επιθετικός μιλά εκτενώς με τον κ. Σαββίδη για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ», τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα που καταλήγει πως το μόνο που απομένει είναι «να συμφωνήσουν για την πληρωμή της Αλ Ιτιχάντ».

Θυμίζουμε ότι ο Πρίγιοβιτς έχει συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ μέχρι το 2023, αλλά δεν υπολογίζεται να αναζητά τρόπο να αποχωρήσει με προορισμό την Ευρώπη.

Από τον ΠΑΟΚ δεν έχουν τοποθετηθεί για το θέμα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως πάει καιρός από την τελευταία επαφή του Σέρβου φορ με το αφεντικό του ΠΑΟΚ