Τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες τους. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει θέσει τρεις προτεραιότητες για την επόμενη μέρα, προκειμένου η ομάδα να αλλάξει σελίδα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport».

Πρώτος στόχος αποτελεί ο εξορθολογισμός του μπάτζετ, κάτι που σημαίνει ότι ο προϋπολογισμός θα κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα. Αυτό σημαίνει μείωση στα περιττά έξοδα συμβολαίων και μεταγραφών και όχι μείωση της ποιότητας του ρόστερ.

Το δεύτερο σημαντικό θέμα, είναι η δημιουργία νέου προπονητικού κέντρου, καθώς η Νέα Μεσημβρία φαίνεται πως δεν καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας, παρά την επένδυση που έγινε σε αυτή. Ήδη αναζητείται νέος χώρος για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου, με ξενοδοχείο και ξενώνα, όπου θα φιλοξενεί τις ακαδημίες και την ομάδα.

Τέλος, βασική προτεραιότητα του ΠΑΟΚ αποτελεί η κατασκευή της Νέας Τούμπας. Οι εξελίξεις έχουν παγώσει λόγω του κορονοϊού, ωστόσο αποτελεί βασικό στόχο του Ιβάν Σαββίδη.