Μετά τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά που έγιναν εις βάρος του και το σάλο που προκλήθηκε, ο Παύλος Χαϊκάλης αποφασίσει να πει «αντίο» στην υποκριτική και να… κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», ο ηθοποιός έχει αφήσει το σπίτι του στο Ντράφι και έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Κατάκολο Ηλείας.

Εκεί μένει και ο αδελφός του, με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι αρκετοί τους έχουν δει να κυκλοφορούν μαζί στην περιοχή.

Επιπλέον, φαίνεται πως ο Παύλος Χαϊκάλης θα ασχοληθεί και σε επαγγελματικό επίπεδο με την αστρολογία, όπως έχει δηλώσει και στην τελευταία του συνέντευξη.

«Ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…», έχει πει χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο