Το ρολόι είναι το απόλυτο αξεσουάρ σε εναν ανδρα καθώς έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει ένα καθημερινό look σε πιο επίσημο μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν επενδύεις τα χρήματα σου σε ένα ακριβό ρολόι, δε θέλεις μόνο να είναι το κατάλληλο για εσένα αλλά και να σου πηγαίνει.

Το μυστικό είναι να βρεις ένα ανδρικό ωρολόι που θα το αισθάνεσαι άνετο στο χέρι σου. Θα πρέπει να εφαρμόζει χαλαρά γύρω από τον καρπό σου για να μην σου αφήνει σημάδια όταν το βγάζεις.

Όταν, λοιπόν, μετράς ένα ρολόι για να δεις αν σου ταιριάζει, πρέπει να βεβαιωθείς ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να περνάει το δάχτυλο σου από την εσωτερική πλευρά του ρολογιού στο πιο στενό σημείο του καρπού σου. Επίσης, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν είναι πολύ χαλαρό και δε γλιστράει στον καρπό σου.

Πριν αγοράσεις ένα καινούριο ρολόι, είναι καλό να ξέρεις το μέγεθος του καρπού σου πριν το παραγγείλεις για να μπορέσεις να το φορέσεις την στιγμή που θα το παραλάβεις. Το ρολόι δεν θα πρέπει να γλιστράει περισσότερο από 2 ίντσες κάτω από τον καρπό σου και θα πρέπει να είναι τόσο σφιχτό ώστε να μη γλιστράει γύρω από αυτόν.