Με τα μέλη που όρισε η Γραμματεία Οργανωτικού Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Χαλκιδικής, Γιάννης Αρζουμανίδης, την περασμένη Τετάρτη.

Ο Πρόεδρος από κοινού με τους Αντιπροέδρους Χρήστο Πατσιαβά και Δημήτρη Κατσιάνο, αφού καλωσόρισαν τα ορισμένα μέλη και έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις γνωριμίας, αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τον τομέα ευθύνης του καθενός ξεχωριστά.

Εν συνεχεία έγινε εκτενής περιγραφή των επόμενων δράσεων με αφετηρία την Κασσάνδρα. Κλείνοντας, ο Πρόεδρος τόνισε την ανάγκη συμμετοχής όλων των στελεχών, παλαιών και νέων, στις επερχόμενες επισκέψεις ανά την επικράτεια του νομού της Χαλκιδικής.

Iδιαίτερη τιμή αποτελεί η ανάθεση πόστου τομέα ευθύνης, στον γνωστό επιχειρηματία Νίκο Τσερκεζίδη, που ανέλαβε συγκεκριμένα τον πολύ σημαντικό ρόλο του υπεύθυνου τομέα Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος!

Ο ίδιος αφού εξέφρασε μέσα από τα social media, θερμά ευχαριστήρια στον εξαιρετικό και αγαπητό Πρόεδρο Γιάννη Αρζουμανίδη , την διεύθυνση της Νέα Δημοκρατία ΔΕΕΠ Χαλκιδικής καθώς και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ για την ιδιαίτερη τιμή που του έγινε, δήλωσε:

“Με αίσθημα ευθύνης θα είμαι πάντα στις επάλξεις, στην προστασία των ατόμων, των ομάδων, η κοινοτήτων από φυσικές η ανθρωπογενείς καταστροφές ταχείας η βραδείας εξέλιξης. Οι καταστροφές μπορεί να είναι τεχνολογικές, βιολογικές, χημικές, η πυρηνικές, και αλλού είδους που μπορεί να προκληθούν κατά την διάρκεια ειρηνικής περιόδου, προκαλώντας καταστάσεις έκτακτου ανάγκης . Επίσης η διαφύλαξη του περιβάλλοντός μας.Οι θάλασσες, οι ωκεανοί, και το περιβάλλον της είναι για την Ευρώπη και για όλον τον κόσμο, πηγή φυσικού και οικονομικού πλούτου . Οφείλουμε να τα διαφυλάξουμε και να τα προστατεύουμε, ώστε να διασφαλίσουμε ότι στο μέλλον θα συνεχίσουν να μας συντηρούν. Η προστασία της βιοποικιλότητας και των οικοσυστημάτων.Η μείωση ατμοσφαιρικής ρύπανση, όπως και των υδάτων, η ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας, η βελτίωση της διαχείρισης των αποβλήτων, καθώς και ο τομέας της γαλάζιας οικονομίας κ αλιείας.Για όλα αυτά και πολλά άλλα θα είμαι πάντα δίπλα σας, σε όλους τους συμπολίτες μου, στην περιφέρεια μου και όχι μόνο, να προσφέρω με όλες τις δυνάμεις μου. “

Εx officio μέλη σε ΔΕΕΠ Χαλκιδικής και στις ΔΗΜΤΟ μέχρι τώρα ορίσθηκαν οι:

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΛΑΚΟΥΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΜΕΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ/ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΠΛ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΟΥΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΑΝΑΠΛ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΑΠΛ. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΧΛΙΑΠΑ ΣΟΦΙΑ
ΑΝΑΠΛ.ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΡΘΕΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.