Μια καινούρια λέξη έχει εισβάλλει στο λεξιλόγιο της μόδας  και αυτή είναι η slouchy. Τα jeans αλλά και όλα τα παντελόνια αποκτούν την πιο άνετη γραμμή τους και ονομάζονται slouchy.

Από τις αρχές του Φθινοπώρου μια νέα τάση έκανε την εμφάνιση της στα παντελόνια και δεν άργησε πολύ να γίνει ένα από τα πιο δυνατά trends για χειμώνα 2019-20.

Τα slouchy θυμίζουν τα αντρικά παντελόνια του 20’s και χρειάζονται λίγη προσοχή στο styling. Επειδή έχουν όγκο καλό είναι να συνδυάζονται με ρούχα που εξισορροπούν τα outfit.

Άνετα, φαρδιά παντελόνια από πάνω μέχρι κάτω. Ξέχνα για φέτος τα παντελόνια ”σωλήνες”, ένα κομμάτι που θεωρείται ξεπερασμένο και old fashioned.

Τα φαρδιά παντελόνια όμως, θέλουν προσοχή! Μπορεί να μην σε κολακεύουν, να σου προσθέτουν όγκο.

Το σίγουρο είναι πως πρέπει να δοκιμάσεις πολλά slouchy παντελόνια, μέχρι να βρεις αυτό, που θα ταιριάζει απόλυτα στο σώμα σου. Συνδυάζονται ιδανικά με σακάκια, πουκάμισα και loafers. Δημιουργούν άψογο office look  και είναι ότι πιο σύγχρονο μπορείς να φορέσεις για φέτος  σε παντελόνι.

Τέλος μια ακόμη μεγάλη τάση που συναντήσαμε στο street style και έχει να κάνει με τα φαρδιά παντελόνια, είναι ο συνδυασμός τους με ψηλές μπότες.

Ας πάρουμε μερικές ιδέες.